2014. május 12., hétfő

8. Menni fog ez :)

Első hét szépen teljesítve, induljon hát a második! :)

 Tegnap este Imit egészséges sütivel vártam haza, merthogy egész nap dolgozott. Eritrittel főztem friss eperből lekvárt, mikor kihűlt hozzákevertem egy zacskó habfixet és két kis natúr joghurtot.
 Vettem Norbi lisztet és piskótát sütöttem 4 tojásból.
 Nagyon jók az értékei ennek a lisztkeveréknek, sokkal jobbak, mint az általam eddig használt teljes kiőrlésű tönkölybúzalisztnek. Viszont szerintem kevesebb elég lett volna, mert picit kemény lett.
 Nagy kekszrajongó vagyok, nagyon örültem, hogy ráakadtam erre a cukormentes babakekszre, ami mégis édes, almával van édesítve. És teljes kiőrlésű lisztet is tartalmaz. Semmi színezék, tartósító, egyedüli hátrány a borsos ár, de még inkább arra ösztönöz, hogy beosszam. 3 szem egy almával vagy Update vanília pudinggal, mmmm, majd valamelyik nap ez lesz az uzsi. :)
 Ilyen cuki fáni forma. :) Erről most eszembe jutott a gyerekkori tapétám, amin zöld és rózsaszín elefántok voltak párban, imádtam.
 Én is megkóstoltam két szeletet, 6-kor ez volt a vacsi, 8 után pedig még szobabicikliztem egy jót.

 Ez már a mai reggelim: selyemsonka, mozzarella sajt, saláta a szokásos zsömiben, pari.
 Tíz órai: eper, natúr joghurt, stevia, zabpehely.
 Íme a tegnap főzött, ma elfogyasztott isteni ebédem.

Megint túlóráztam egy órát, iszonyat hajtás van. Egész nap tök nyomott voltam, szarul ébredtem...utána müzliszeletet ropogtattam hazafele, illetve egy szezámos rips-et. Vacsi: falni jó 2 db virsli sütve, salátakeverék. (káposzta, répa, saláta)

Menni fog ez, még 3 és fél kg mínusz Dortmundig, akkor nagyon elégedett leszek, június 5-én megyünk!



2 megjegyzés:

  1. Hajrá, hajrá, kitartást :) ! Nagyon klasszakat ettél most, csak úgy folyt a nyálam :) !!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszi :)
    Ma volt egy kis mélypont, de csak lelkileg, kajában nem gyengültem el! Igazából csak annyi, hogy megláttam a reggeli mérlegértéket, ami az előző naphoz képest 70 dkg-mal több volt. Persze tudom, hogy amiatt van, hogy előtte két este is mozogtam, tegnap este meg pihi nap volt, tehát nem égettem el a még kb.400-500 kcalt. Na de most mindjárt szobabiciklizem és holnapra vissza kell mozdulnia. Csak nem szeretem az ilyet, amikor a kaját betartom, legalább stagnálna....kicsit türelmetlen vagyok, de majd ha beindul, akkor csak mosolygok ezen. Kezemben az irányítás és az lesz, amit én akarok, csak erősnek kell maradnom!

    VálaszTörlés