2012. július 3., kedd

Anyagok és az etsy

 No hát, már régóta érett bennem egy poszt a csodás amerikai anyagokról, amelyeket az etsy-ről rendelek. Összegyűjtöttem pár képet a jelenlegi kedvenceimről, illetve néhány tapasztalatot a rendeléssel kapcsolatban.
 Eddig még egy eladóban sem csalódtam, a többség gyorsan és kedvesen válaszol az üzenetekre, precíz és türelmes, sőt, extrán segítőkész. Nem egyszer fordultam különleges, nehezen fellelhető anyagok kapcsán egy-egy eladóhoz, még olyan esetben is, ha nem alapanyagot árult az illető, hanem késztermékeket. Megfogott egy anyagminta, amit az adott termékhez használt és bátorkodtam rákérdezni, esetleg akad-e még neki otthon egy kis darabka és ha szépen kérem, nem adná-e el. Hihetetlen, hogy semmi irigység, elutasítás nem ért még. Sőt, ilyen választ is kaptam: megnéztem, nincsen már. Elmentem a méteráruba is, hogy rákérdezzek, van-e még belőle, de sajnos nekik sem volt. Őszintén: egy magyar alkotótárs mikor tenne ilyet magától, önzetlenül a másikért?
 Ezekért a sütisekét odáig vagyok! Számtalan gyönyörűség leledzik, olykor órákat nézelődöm különböző kulcsszavakra keresve az oldal végeláthatatlan kínálata közt.




 Újabban pedig rákaptam a "bundle"-ök vagy "fat quarter" szettek böngészésére, ugyanis remek időtöltés letöltögetni a képeket és paintben egymás mellé pakolgatni őket, hogy megnézzem, hogyan is festenének együtt, no de ahány monitor, annyi szín, a postásbácsi által hozott boríték pedig okozhat meglepetéseket. Az egy kollekcióból való darabok esetén viszont biztosra mehetünk!

 Az áfonyásokat tegnap párosítottam (természetesen egy boltban nem fellelhető a kettő), ugyanez a helyzet a sült krumplis-hamburgeressel. Na meg úgyis csak csorgatnám magam és mások nyálát, ha előkapnék egy ilyen neszit a táskámból.