2014. január 9., csütörtök

4. nap

Megjöttem az edzésről, már a holnapi uzsit is elkészítettem, megvacsiztam, mosást bedobtam. Jöhet a hajmosás, teregetés, de előtte pár sor, mert látom, olvastok páran és ez nagyon motiváló ám. :)

Mai menü mindenekelőtt:

1. Reggeli: egy kis tojás olívaolajon megsütve, egy vékony szelet zsírszegény sajt, 50 g rozskenyér, paprika
2. Tízórai: almás fahéjas túrókrém (joghurttal, steviával, botmixerrel pürésítve)
3. Ebéd: túróval töltött burgonya, bazsalikomos csirkemell (csirkemáj lett volna, de azt nem is kívántam, meg nemvolt a húspultban, fél kiló fagyasztottal meg nem igen tudtam volna mit kezdeni), 100 g pari
4. Uzsi: joghurt, mandarin, fahéj
5. Vacsi: frankfurti leves kefírrel

A mozgást ma annyira nem élveztem, mert minden futópad foglalt volt, sőt jó ideig az elliptikus trénerek is. Így egy szobabiciklin kezdtem, rosszabb, mint az itthoni, komolyan. De nem nyafogunk, nem keresünk kifogásokat ugyebár! Sűrűn mondogatom ilyenkor kedvenc volt egyetemi tesitanárnőm egyik mondatát, amit stretching órán mondott nekünk: "Nem szidjuk magunkat, hogy ide jelentkeztünk...." Szóval önsajnálatnak nincs helye.

Energikusabb lettem valamelyest (bár nagyon szenvedős ez a téli időszak, alig várom a tavaszt, amikor még este is világos lesz és mehetek futni a szabadba), és sokkal jobb kedvű. Az étrend betartása továbbra sem okoz gondot, inkább egyfajta düh és szomorúság érzés van bennem, hogy miért hagytam, hogy felszaladjon rám ennyi kiló 3 hónap alatt. De amikor szó szerint terrorizálják az embert a munkahelyén és nem az a típus, aki ilyenkor nem tud enni, ellenkezőleg, este összeeszik mindenfélét, de persze ettől sem nyugszik le, na akkor csak úgy szaladnak fel a kilók. Lefele persze lassabban megy, de már sikerült egyszer! Kétszer annyit is leadni, mint amennyit most szeretnék. Tudom, hogy bevált módszer, csak türelemmel kell lenni és kitartani!!! Szorítsatok nekem nagyon! Szép estét, holnap is beszámolok majd. :)