2014. május 20., kedd

16. Még egy szép ruha, csak le kellene fogyni!

Anyának kellett venni csinos rucikat a hétvégén, mert érettségin fog felügyelni, meg elnök is lesz, a hétvégén pedig osztálytalálkozóra mennek Pécsre és lógnak a gatyái. Olyan büszke vagyok rá és Apumra is!!! Persze Anya csak egy van, megvette nekem ezt a cuki ruhát, annyira én vagyok! Imádom ezt a fazont (nagy a fenekem, széles a csípőm, de van derekam), az alacsony termetemhez pont jó hosszúságú, van kis ujja is, a mintája meg, olyan romantikus, imádom a virágokat. Élőben pinkesek, nem pirosak ám!

 Csak hát finoman szólva nem érzem benne magam bomba nőnek. :) 10 kilóval kevesebben sem, mert nem az a típus vagyok, aki felvág vagy nagyképű, de tudom, hogy addig nem fogom hordani...és csak egy helyben toporgok.
 Reggeli: toast kenyér, majorannás májas, paprika, paradicsom. És egy rakat tiramisus piskóta. :(
 Mentem a Nagykövetségre a hitelesített papírért, így a tíz órai kimaradt meg amúgy sem voltam éhes, de vittem epret, amit uzsira fogyasztottam el. No nem ennyit, ennek a felét.
 Az almát is hazahoztam végül. Itt volt ma is még a koppenhágai nagyfőnök, úgyhogy ebédre állófogadás jellegűt rendeztünk az irodában. Igyekeztem ügyesen választani: rántott gombát és rántott karfiolt ettem salátával.
Ééééés mivel még mindig nem utalták a Szép kártyára az e havi összeget, így nem tudtam volna menni spinningre, de kolléganőm volt olyan aranyos és bevitt a bérletével. (elvileg nem is lehet ilyet) Hát hadd ne mondjam, mennyire elszoktam tőle! Hiába a heti 4x-i sport, ettől még ez most megterhelő volt, de nagyon jó is egyben, már hiányzott nem kicsit! Előtte még 6-kor vacsiztam csirkemellet, fasírtot, savanyút és Milka kekszet, hmmmm. :(