2014. május 10., szombat

6. Sok-sok Update :)

Megfigyeltem, hogy a hétvégék mindig "evősebbek", melóhelyen szépen tudom tartani a 3-4 óránkénti evést.

 Tegnap későn értünk haza, így már vásárolni nem mentünk el, minden zöldség elfogyott itthon, így reggelire Update somlóit ettem. Nem is laktam jól, de vártam, míg újra korgott a gyomrom. Összetételét és kcal tartalmát tekintve is elég sovány reggeli. Kb 13 g ch és nincs 190 kcal. A zsemlés reggelik 300 kcal körül vannak.
 Nem is olyan finom, mint egy házi, igazi, cukros, de kompromisszumok nélkül nincs fogyás. Ehhez is hozzá lehet szokni, és örülök, hogy annyira szerencsés vagyok, hogy egyszer-egyszer meg tudom venni és hogy egyáltalán van Budapesten sok-sok Update bolt.
Megetettem a kicsiket salátával, imádják! :)

Aztán kis rendrakás után elindultam futni a Bikás-parkba, ja de közben marha éhes voltam, úgyhogy két óra múlva fél natúr kis joghurt, zabpehely, 120 g eper kombó, majd közvetlen futás előtt ismét korgó poci, akkor 3/4 kókuszos Update müzliszelet. (Maradék Iminek adva)

Nagy élet volt a parkban, piac is volt, meg szerelmespárok, beszélgető nénikék, futók, kutyusok, családosok, teniszesek. Iszonyatos szél volt, egyfolytában folyt a könnyem és nagyon szenvedtem, vonszoltam magam. Egész héten nem volt egy futás sem, amit élveztem volna, jól esett volna. De küzdöttem és kínkeservesen lefutottam az 5,6 km-t. Utána pedig annyira jó, friss érzése van az embernek. :)

Aztán már elmúlt dél, úgyhogy megint korgó poci, Imivel elosztottam az Update Tiramisut. (90 g és kb. 160 kcal az egész azt hiszem) Irány a Savoya park. Először is, mivel munkanap van, feladtam az adóbevallásom a postán. Yesss. :) Aztán be az Auchanba, bevásároltam nagyjából a jövő hétre, de még kell majd venni zöldséget, meg ezt-azt hét közben, még meglátom. És találtam 700! Ft-ért annyira szép csipkés, pamut melltartó+bugyi szettet, hogy vettem mindjárt kettőt. Halvány lila és fekete színben. Persze, hogy Made in China, de nem ratyi, sőt!!! Majd lefotózom. Arra azért kíváncsi vagyok, mennyire lesz tartós!

Végül Update bolt, ahol kértem fagyasztott lenmaglisztes zsömiket, 10 db-ot (egy darabig megvan a reggelire való), egy kakaós csiguszt, ezt hazaúton elfeleztem Imivel és két raffaello kókuszgolyót, amik mentek a fagyóba. (ezeket is a fagyasztóból kértem, nem a pultból)

Ebédre tejfölös gombapöri volt a menü, Imi meglátta, hogy milyen szép, akciós laskagomba van, ezeregy éve nem ettem, mindig csiperkét veszünk. Persze, hogy lecsaptunk rá! :) Iminek külön tésztát főztem, magamnak pedig Update-eset, szigorúan 40 g-ot. Mosást bedobtam, aztán Ő most pihizik, én meg a napocskára vágyom, olyan szépen besüt! Remélem, el tudom csalni gyorsan egy sétára! Annyira jóóóó, hogy ma nem kellett dolgoznom!!!!!!!!!!