2011. október 5., szerda

Patchwork neszi/tolltartó

No hát a pink plüss tolltartóknak nagy sikerük lett, olyannyira, hogy kérésre egy újabb kis adagot festettem és készítettem még egy matrjoskásat Zsófi nővérének is. Olyan aranyos kis vásárlóm Zsófi, legutóbb is páros matrjoska gyűrűt vett magának és a nővérkéjének. :) Ilyenkor mindig belegondolok, hogy milyen jól jönne nekem is egy lány testvér, no nem arra gondolok, hogy venne nekem ajándékot....hanem, hogy minden lányos dolgot meg lehetne vele beszélni, lehetnének közös cuccaink..., nem úgy mint drága öcsimmel :)!



És a hétvégén kipróbáltam még valami újat: a szegőpánt használatát. Hát elsőre nem úgy sikerült, ahogy képzeltem, félre is tettem az elkészült darabot. Viszont utána nem hagyott nyugodni, és belefogtam egy újba, íme az eredmény. Nem csak nekem tetszett, mert feltettem Meskára tegnap és reggelre el is vitték. :)) Lesz még folytatása!



Egyébként van az úgy, hogy az ember elkeseredik valami miatt (akadt egy bajos vevőm, mondjuk ennyi meskás vevő közt egyszer nekem is kijuthat egy nemigaz?, no de én a végsőkig jóhiszemű voltam, egyfolytában hívogattam, elhittem, hogy fog fizetni, nem akartam benyelni tőle egy negatív értékelést, így még vártam azután is, hogy nem lehet bejelenteni a sikertelen adásvételt, nem kapom vissza a jutalékot, az oldalon eladottként szerepel, ami felvet némi adózási és számlaadási kötelezettséget is), na egy szó mint száz, tegnap írtam neki egy csúnya e-mailt és erőt merítettem hozzá, hogy megírjam neki a negatívat. Nagyon nem megy nekem keménynek és gonosznak lenni, de betelt a pohár. Ellenben ilyenkor általában mindig jön valami meglepetésszerű öröm: ma reggelre ébredve két terméket is megvettek Meskán! Ezt az említett barnát és egy türkiz kedvencemet. :)