2014. május 28., szerda

Hajtás

Ma is maradtam 6-ig, de még így is ott hagytam egy csomó munkát. Újabb hibámra derült fény, én már nem akarom elhinni, hogy sosem lesz vége ennek a szériának, annyira el vagyok fáradva, el nem tudom mondani.

 Reggeli az erkélyen egyedül, Imi ma este jött csak vissza Pestre. Kárpótlásként egy nagy tál saját eperrel tért vissza. :) Pont ma fogyott el a hétvégén hozott adag, tíz óraira vittem joghurttal, zabpehellyel, steviával.
 Ebéd: mediterrán fűszeres csirkemell, zöldköret, amit tegnap főztem ki spinning után. Került bele répa, brokkoli, karfiol, zöldbab és kelbimbó.
 Uzsi: 2 kocka Update narancsos étcsoki (még amit névnapomra kaptam Esztitől, jó taktika ez a benn tartom a munkahelyemen a fiókomban módszer :D) és egy kis Idared alma.
Vacsira pedig körözött, ubi, és a 3 szemes vaníliás Milka crispello. Kis cheat, de azért jó napot zártam, 7 után már nem eszem. 
Anyut elvileg holnap kiengedik, bár még injekciózni kell napokig, nem tudom, hogyan oldjuk meg, (Apum meg én irtózunk a tűtől, Anya meg nem mozgathatja a jobb kezét), de muszáj lesz!, meg a seb váladékozik, kivezető cső benn van, fájdalomcsillapítózzák. Annyira rossz, hogy nem lehetek mellette. Alig várom a pénteket, hogy megölelgessem. Csak érjem el a 7-es vonatot majd, annyira rossz, hogy így el vagyok úszva a melóval. Fő az optimizmus, remélhetőleg minden rendben lesz és jöhet velünk jövő héten kicsit pihenni....