2014. július 7., hétfő

11. nap :)

 Szóval a hétvégén Dunaegyházára mentünk rokonokhoz, nagyon jó móka volt. Fürödtünk, napoztunk, karkötőt csomóztunk a lányokkal. :)
Ma reggel kivételesen édes reggelit írt elő Hajni: natúr joghurt, zabpehely, málna, meggy, mandula. Isteni volt. Persze a dupla spinning végére jól megéheztem.
 Nem tudtam magammal vinni az előírt tíz órait, mert hűtőt igényelt volna, így ezt a gyümisalit dobtam be a táskámba. Még szaunáztunk is Eszterrel, és annyira éhes lettem, hogy bevallom, a mai napot nem tartottam be 100%-osan. :( Vettem Update kekszet és tiramisut, viszont kihagytam az ebédet.
 Elkészítettem ugyan, de Öcsémnek fogom elvinni holnap, mert meglátogatom a Pilisben. Bulgur hagymával, csirkemell, sonka, körte.
 Visszatérve a hétvégére, vasárnap előrehozottan felköszöntöttek Anyuék, azt kértem, hogy főzzük meg együtt az aznapi menüt, ami egyébként nagyon ünnepélyes volt. (hal, avokádókrém, fűszervaj, zöldséges rétes).
Aputól kaptam csodaszép virágot és diabetikus kekszet, nápolyit.
 Nagyon örültem Neki. :)
Majd felbontom a szülinapomon szerintem.
 Mai uzsi: cottage cheese, hát ez valami isteni, most ettem életemben először, nagyon ízlett.
Vacsi (nem mintha ezúttal éhes lettem volna): mozzarellás paradicsomos paprikatál. Ez is ízorgia és marha laktató. Még három nap van vissza a versenyből, de lehet, hogy Hajni meghosszabbítja egy héttel.