2014. március 5., szerda

54. Túrós csusza

Tegnap megerőszakoltam magam és szobabicikliztem. Arra gondoltam, ha izzadok, az csak jó lehet, méregtelenít, gyógyulok általa is. Aludni is tudtam, mint a bunda, csak reggel még jól esett volna tovább.

A reggelim ugyanaz volt, mint tegnap és nagyon jól esett. :) Íme a kép bizonyítékként.

 
 Munkahelyen annyiból jobb volt, mint tegnap, hogy a torkom már nem fájt, viszont nagyon szenvedtem attól, hogy az orrom teljesen bedugult, szájon vettem a levegőt, fújni sem tudtam igazán az orrom. A legrosszab két köhögőroham volt, azt hittem megfulladok, a hasam már begörcsölt, de csiklandozta valami a torkom. Már Sanyi is odafordult, hogy "naaaaaaa!"

Tíz óraira egy natúr joghurtot ettem egy trudival. Akkor még ízeket is éreztem. :)

 

Ebédre e-foodos kis adag rakott zöldbabot ettem, nagyon fini volt.

Utána elöntött a meleg, nehezek voltak a szemhéjaim, a nyakam fájt, mint mikor elalussza az ember. :( Bevettem egy Rubophent, jobb lett.

Alig vártam a meló végét, miután eljöttem, elnyammogtam a körtém, kicsit keményebb fajta volt és nem elég édes, de megvolt a napi gyümölcsbevitel is. :)

Vacsira túrós csuszát ettem, de konkrétan semmilyen ízét és illatát nem éreztem. Pedig Imi hozta a saját füstölt szalonnáját, nem rég vágták le a malacot....amikor felhozta ezt a darab szalonnát, emlékszem, milyen intenzíven éreztem a füstös illatot, most meg semmi, még ahogy sült, akkor sem. Volt értelme így enni??? :( 20 g Update tésztával készítettem, szóval inkább volt túrós-tejfölös-szalonna, mint túrós csusza.