2014. augusztus 2., szombat

Banocsintás-kajás poszt :)

 Hajni fogyiversenyeiben szerepelt ez a recept, amiben pont nem indultam, a neve: banocsinta. Kizárólag banánból és tojásból készült "palacsinta". Tettem egy kísérletet, nos inkább hasonlít tojásrántottára, viszont az íze! Mennyei! Steviás-fahéjas túrókrémmel és gyümölcsökkel tálaltam ma reggelire.
 A maradék gyümölcsöt összekevertem a túrókrémmel, jó lesz uzsira vagy még nem tudom, elég sok lett.
 Tegnap munkából hazafele jövet betértem az Update boltba, érkeztek újdonságok, vettem hát egy mediterrán fűszeres rudacskát. Kíváncsi leszek, arra gondoltam, hogy natúr joghurtba nyomok majd fokhagymát és abba mártogatom, de biztosan magában is nagyon finom.
 Franciaországban volt még a croissonon és crépe-n kívül reggelire ez a csokis leves tészta, minőségi étcsokival töltik, isteni!
 Ez volt az előző posztban emlegetett majonézes ráksaláta avokádóval, mint előétel. :)

 Ajándékok Iminek és a barátoknak, illetve magamnak is: fahéjas keksz, almás keksz, citromtortás csoki, csokis crépe, hűtőmágnes, zsebtükör (mióta vágytam már egyre!!!!), és macaronos bögre. :)))
 A munkatársaknak is vittem be egy almás és egy fahéjas kekszet, de mivel sütöttem is Nekik szilvás-fahéjas kevert sütit, valahogy ezek kicsit háttérbe szorultak. :D
 A németországi szállás melletti boltban találtam rá ezekre a kizárólag természetes összetevőkből álló chips-ekre, Imi kapta, de én is kóstoltam, a szárított paradicsomos is különleges, de a rozmaringos a favorit.
És íme a szappanok Laurent-től, Amboise-ból. Be is jelölt a fickó facebookon, amíg csomagolta a szappanokat, eldumcsiztunk, hogy amúgy indiai, de Franciországban árulja a szappanokat szezonban....Imi kapta a bazsalikomosat és a karamelleset. Egyelőre a bazsalikomosat bontotta fel, annyira jó az illata! Belengi az egész fürdőt és a bőrén is éreztem sokáig, isteniiiii. Már bánom, hogy nem hoztam többet! A levendulás és a maracujás is ajándékba lett volna, de azt hiszem, az önzőségem most felülkerekedik, legalábbis a kettő közül az egyiket tuti megtartom.