2014. április 7., hétfő

21. Eper és étcsoki

Reggel 40 g rozskenyérre kentem Delma light vajat, tettem rá két szelet csirkemellsonkát és két szelet light mozzarellát. Retekkel ettem és azt kell mondjam, nagyon jól esett! Régen ettem ezt a zöldséget, most jöttem csak rá, hogy valójában mennyire hiányzott. Nagyon fontos a változatosság! Ízesítés nélküli gyümölcsteát ittam mellé.

 Imi tegnap este palacsintát sütött, reggelre két db-ot félretett nekem. Összekevertem túrót, joghurtot, steviát és ezzel töltöttem meg, isteni volt!

 Tíz óraira négy szem eperből 3-at feldaraboltam, összekevertem fél túróval, a negyedikkel megdíszítettem és szórtam rá mandulát.
 Hát amikor ettem, arra gondoltam, hogy kellett volna bele egy kis édesítő.
 Az ebédemről nincs fotó sajna, mogyorós bundában sült rántott csirkemellet rendeltem zöldségekkel. (répa, cukkini, padlizsán, spárga, borsó, zöldbab, kaliforniai paprika, paradicsom)

Ezt a kétféle étcsokit néztem ki magamnak a Tescoban, kósti után a marcipánosat Iminek adtam, mert túl folyós (alkoholos) benne a töltelék, nem ilyenre számítottam. A sima étcsoki viszont szerintem álom finom.
 Elszopogattam az első kockát, isteni! Nem tömény, nem keserű étcsoki, hiszen 50%-os, épp amitől étcsokinak számít egy csokoládé. Nem túl zsíros (mint pl. a Milka nekem), és nem is túl cukros. Megtaláltam elsőre a tökéleteset. Jópofa, hogy tördelni sem kell, gusztusosabb, márpedig a tálaláson is sok múlik fogyókúránál.
 Vacsira már csak egy kis retket ettem, egy-egy szelet csirkemellsonkával és mozzarella sajttal.