2011. május 25., szerda

Valami új

Imi unokatesója, Livi, akiknél kinn voltunk tavaly nyáron Hollandiában, Goudában, igazi kincseket küldött nekem. Van köztük szalag, és néhány anyag is. A fagyis, a korábbi tolltartónál az egyik, ez a zöld és pink matrjoskás a másik kettő. Szalagok érkeztek pompomosak, mint ez az almazöld, meg matrjoskás is, de mindenből csak egy kicsi, úgyhogy igyekszem óvatosan használni őket.



Korábban mutattam ugye a Lollipopuptól szerzett asztali tartókámat, nos elég kevésnek bizonyul, állítom, nekem egy szobányi asztal is kevés lenne, így készítettem mellé egy testvérkét. :)



Ééés: valami újat is kipróbáltam, új, mert újak az anyagok, új, mert kapott a zipnél egy kis pántot és új, mert ilyen forma még nem volt, kinek hogy tetszik??



Kontraszt :D



És végül Livi jól megérdemelt ajándéka. Ő választotta az anyagot, mákja van, hogy a törpikékből a táskán és a szemüvegtokon (ami nagy örömömre kedves gazdára lelt a Meskán :) juhúúú) túl maradt egy ekkora darabka. És feláldoztam neki a legkedvesebb, ejjkukktól való szívecske gombot, nagyon boldog tőle, hogy ilyen egyedi telefontokja lehet és teljesen hozzá illik, amilyen bohókás, örök gyerek. :))))