2014. április 19., szombat

Boldog nyuszit :)

Csak írok még pár sort, de sietünk haza, mégis ma reggel megyek Imivel, kocsival. :)

 Tegnap előbb el lehetett jönni, fél 3 fele leléptem. Délelőtt annyira jó élmény volt ez az ügyféllátogatás! Végre tudom archoz kötni, akikkel telefonálgatok nap, mint nap. Mind fiatal, ambíciózus lány, tele energiával és kedvességgel. Az egy órás tárgyalás után (ahol szerencsére nem sokat kellett beszélnem) kb. 3/4 órát beszélgettünk az operatív ügyintézőkkel. Nem titok, ők a Kühne & Nagel. :) És pár hónapja én intézem nekik a konténeres export áruforgalmat USA-ba, Mexikóba, Latim-Amerikába és a Karib térségbe.
 Miután hazaértem, szobabicikliztem egyet, de nagyon megéreztem, hogy a látogatás miatt kimaradt a tíz órai, hirtelen nagy szénhidrátéhség jött rám, úgyhogy almáztam, meg két kivit ettem. De utána még elropogtattam két szelet puffasztott rizst is, illetve csokis kekszet. :S Mondhatni, rám is "kisebb" nasi falásroham tört. De már négy napja tökéletesen csináltam, úgyhogy próbálom nem "önmarcangolni" magam, meg lelkiismeretfurdalást okozni, ami persze nehéz. És csak úgy megy, ha mától megint szigor. Igaz, vendégek jönnek és kerti bográcsozás, süti is lesz, de majd okos leszek, mert 4-5 kilót a versenyig le kell adjak!
 Nasikat persze válogattam így Apum névnapjára, meg a locsolásért, meg nyuszira. Öcsim kapja többek között a harci teknőcös finomságot, mert amikor kicsik voltunk, imádta, sokat néztük a tv-ben, volt pólója is és a fejére is kötözött ilyen fejpántot....ahogy öregszik az ember, egyre többet nosztalgiázik, így van ez....
 Na de ez a piskóta nem is olyan rossz, mondjuk tíz óraira beiktatva. 360 Ft a 10 darabos kiszerelés, egyenként csomagolták. Reggeli után elmajszoltam egyet, kapott Imi is. Kollégáknak viszek majd kedden, mert páran tavaly is meglocsoltak. Olasz, nagyon puha, nem túl édes, nem túl krémes, nincs benne semmi mesterséges, se tartósítószer. 111 kcal/db, a ch 15 g és sok benne a cukor, de ismétlem egyszer-egyszer belefér még a d.e. folyamán.
Legyen csodaszép 3 napos hosszúhétvégétek! :)