2014. június 29., vasárnap

2.-3. nap összefoglaló

 Tegnap sikerült jó hosszan aludnom, nagyon rám fért. :) Utána elkészítettem az előírt reggelit: újhagymás-joghurtos tojáslepényt, két szelet sajttal (nincs a képen, majdnem lefelejtettem, de pótoltam még mielőtt bepusziltam volna), egy szelet teljes kiőrlésű kenyérrel, paradicsommal. Ezt követően két és fél órás maratoni főzés követezett, elkészítettem a tegnapi ebédet, vacsit, mai ebédet.
 Szombati ebéd, valami álomfinom joghurtos őszibarack leves (az őszibarack a kedvenc gyümim, szülinapomkor a legfinomabb, most még picit kemény volt).
 Illetve Update tészta (a tésztát tetszőlegesen lehet választani egyébként), gombás-kakukkfüves pulykaragu.
Uzsira málnafagyit kellett készíteni joghurttal, édesítővel, de mivel Imi hozott szedret a kertjükből, én abból csináltam. Mennyei volt!
 Úgy volt, hogy elmegyek futni, de bejelentkeztek Évi barátnőm és a barátja, velük dumcsiztam, majd indultam Anyuhoz 5-re a Déli pályaudvar mellett van-volt 3 napos továbbképzésen és az estét együtt töltöttük. Így vittem magammal bedobozolva a vacsit, ami cukkinis lecsó előírás szerint, na most nálam ez is megvariálódott. Merthogy tök is termett, Imi 3 óriásit hozott, nyilván nem fogom kidobni...:) És még kenyeret is ehettünk mellé. Hajni nagyon érti a dolgát, magamtól nem mertem volna estére még kenyerezni.
Éhes voltam lefekvéskor, ma reggel is tudtam enni, de nem korgott a gyomrom. Mennyei volt ez a citromos-olívás túrókrém, Update zsemlével és ubival. (Ami szintén Imijék kertjéből való)
 Ma viszont nyomattam a spinninget, megállapítottam, hogy nem olyan nagy baj a tegnapi mozgásmentesség, így is fáradtak voltak az izmaim. Utána szaunáztam, majd nézelődtem, vásárolgattam a Camponában. Kinéztem egy csodaszép pénztárcát, illetve megint felpróbáltam a kb. egy hónappal ezelőtt bemutatott álombikinit. Jelentem: megvettem! Kép alább. :) Erősen motivációs, főleg comb, csípő, fenék, has. De a karom is emlékszem, mennyivel vékonyabb volt. Szóval hajrá-hajrá.
 Mivel nem volt ma sem tíz órai és még edzettem is, jó éhes voltam, 1-kor ebédeltem, méghozzá húslevest és a padlizsán muszaka helyett tök muszakát, hihi.
 Uzsi lesz majd fél 5-5 között: meggyes joghurt steviával. Vacsira tonhal + paradicsom. (Kép majd)