2014. január 31., péntek

Isteni nap

Ma olyan finomakat ettem! Próbálok ráhangolódni a hétfőn induló újabb versenyre. Mivel a tölthető elemek bemondták az unalmast, nem tudtam semmit sem fotózni. :S

Reggelire tonhalat ettem. Mind nagyon drága, Tescosat vettem egyszer-kétszer, teljesen megfelelt. Na de most kaptam Anyuéktól egy Rio Mare-t, hát megállapítottam, hogy bizony ez az az eset, amikor nem kis különbség van a márkás és a szimplább termék között. Nagyon jól esett, két szem paradicsommal és 2 Update Rips-szel ettem. (mákos-hagymás, olyasmi mint a pászka, csak sokkal finomabb)

Tízóraira egy narancsot ettem, ebédre egy alvállalkozó vendégelt meg minket az új évben tett első látogatásuk alkalmával. Volt minden, mi szem-szájnak ingere, nem győztem visszafogni magam. Nem ettem kenyeret, töltött káposztát, nem ittam pálinkát, viszont amit választottam: egy kis sajtos pogi, két kisebb sült csirke felsőcomb és francia sali. Meg egy közepes muffin. Nagyon fini volt.

Uzsi: 100 g eper, nyammmm, egy trudi.

Aztán egy Update somlói és a vacsiiiiii, na az vmi álomfinom volt. Pizzafortetől rendeltem: parmezános csirkés rukkola saláta. Kis tejfölt is tettem rá, isteni volt. És nagyon laktató!!!