2014. március 7., péntek

52. Végre péntek és még mindig beteg...

Totál be volt dugulva délig az orrom, csak a számon tudtam levegőt venni, szörnyű....és a fülem is szúr, pattog. Őszintén remélem, hogy a hétvégén rendbe jövök! Még a felettesem is kiszúrta, hogy valami nincs rendben, leültünk ketten beszélgetni. Azt hitte, van valami baj, a betegséget jól titkoltam, azt mondta, gratulál, hogy ennyire nem látszik, inkább szomorúnak látott. Jó volt egyet beszélgetni és nagyon jól esett, hogy ennyire figyel...

 Reggelire ugyanaz volt, mint tegnap. Tíz óraira egy natúr joghurt diákcsemegével.
 Ebédre lazacot rendeltem wok zöldségekkel, nagyon finom volt, dicsérték a többiek is az illatát.
 Uzsira igazi ananászt szeleteltem fel, olyan finomra beérett, még vasárnap vettem a Tescoban, akciós volt. :) Megkínáltam a többieket is, meg Iminek is vágtam egy dobozkába.

Vacsira sütiztünk+teáztunk Imivel :). Hétvégére most hazautazunk, hétfőn jövök legközelebb új bejegyzéssel, Mindenkinek jó pihenést. Rákapcsolok most már teljes gőzzel, gyorsan formába kell jönnöm!!! Majd elárulom az érveket is meg a módszert, kicsit megreformálom itt a dolgokat, visszatérek a régi, jól bevált étrendhez. Nem hiába a rák csillagjegyűek tényleg a múltból építkeznek. :)