2014. április 16., szerda

12. Tonhalacska

Imádott reggelim: 52 g tonhal, Update zsemle, paradicsom, MARHA LAKTATÓ!!! 11-ig nem voltam éhes.


Tíz óraira a következő kutyulék felét ettem: egy kis Golden alma felkockázva,90 g félzsíros túró, 1 nagy evőkanál natúr joghurt, kis fahéj.


 Ebédre e-foodtól rendeltem a következőt: Rántott csirkemell füstölt sajtos bundában, színes zöldségköret (s.répa, z.bab, paprika, padlizsán, cukkíni, spárga, zöldborsó) Kár, hogy nincs hozzá fotó, isteni volt és a kis adaggal is jól laktam.

Uzsira elfogyasztottam az almás túrókrém másik felét, vacsim pedig 70 g saláta volt 120 g sajttal és egy evőkanál joghurttal, illetve ettem mellé kettő szelet puffasztott rizst, nagyon jól esett. Remélem, ma estére elérem, hogy újra korgó gyomorral fekszem le! Holnap este pedig spinning, jujjj de várom!

Zsófim elintézte a nevezést, olyan boldog voltam, hívott napközben, hogy mekkora pólót kérjen nekem. :) Óvatos duhajként M-eset kértem. Szóval most már tuti megyünk, meg kell kezdeni a felkészülést. Megfordult a fejemben, hogy addig nem megyek spinningre,de nagyon kell, mert imádom a sötétet, az üvöltő zenét és Béla óráit. És jó állóképességet ad, erősíti a lábam. Úgyhogy inkább mellé beiktatok heti két futást, még nem egészen látom előre, mely napokon, de muszáj!!! Zsófim lelkesítő szavait mondogatom magamban bőszen: "Zitu, addig még 4-5 kilót is leadhatunk"