2014. február 27., csütörtök

60

Szóval akkor kerek 60 nap április 27-ig, a névnapomig (nem csak addig csinálom, nem fogyókúrázom, hanem hosszú távon tartható életmódváltást szeretnék állandósítani), visszaszámlálás indul. Addig nem állok mérlegre. A legutolsó mért súlyom rögzítve 22-én az étkezési naplómban, amit vezetek.

 Reggeli: lenmaglisztes zsemle, egy db főtt tojás, 1 nagy paradicsom
Majd még ezt a fincsi trudit is elnyammogtam + ízesítés nélküli meggyes teát.

10-kor már korgott rendesen a gyomrom, rendeltem gyümölcslevest, de az ugye cukros. Szóval hazahoztam Iminek, de kiszedtem belőle egy szilvát, egy szedret, két ribizlit és alma darabokat, majd belekevertem egy natúr joghurtba. Isteni volt. Ezután déltől megint korgott a gyomrom, fél 1-kor el is mentünk enni. 350 kcal-ás ebédem: kis adag lazac roston, párolt zöldségek.

Uzsi: két sor Update csoki, egy Cerbona cukormentes müzliszelet és egy tejszelet (ezer éve nem ettem, úgy megkívántam). De csak azért, mert tudtam, hogy az ebéd is kevés volt és spinningre is megyek.

Vacsi fél 6-kor, edzés előtt: szerecsendiós brokkolikrémleves, Update rips.

Spinningre 7-től mentem. Hááááttt, annyira motiváló volt. Először is nyekergett, sípolt össze-vissza a tárcsán az ellenállás, de már sötét volt, ott dúltam-fúltam magamban, meg kolléganőmnek, hogy nem igaz, meg sötétben már hogy állítsak be egy másik biciklit. Odajött Béla, az edző és tök kedvesen mondta, hogy "gyere, beállítunk neked egy másik biciklit, jó?" Majd hajtottam egész órán, marha kemény, de egyben iszonyatosan jó óra volt, jobban a szeme elé is kerültem. Óra végén odajött, megfogta a hátam az egyik tenyerével és közölte, hogy "nagyon ügyes voltál, mindig felálltál, tudod, van az a mondás, hogy "Könnyebb....., mint leütni, mert úgyis mindig feláll" Nem jegyeztem meg sajnos, hogy pontosan idézzem, de olyan jól esett, annyira motivál, hogy egy ilyen kemény edzőtől kapok ilyen dicséretet, meg hogy egyáltalán felfigyelt rám....:)