2014. május 19., hétfő

15. Szuper hétvége és Update Mechwart Zsóficámmal

Nagyon jó volt otthon, úsztam Anyuval, szaunáztam Öcsivel, vásároltam, főztem és sütöttem Anyucival. :)

 Van már két cuki dobozom, de ennek nem tudtam ellenállni. Kaptam piacozáskor cuki állatkás kiszúróformákat és ki kellett próbálni. Linzert sütöttünk, visszük ajándékba Dortmundba. :)
 Lett gyönyörűséges függönyünk, Anyáék Pesten megrendelték és pont péntek estére lett kész, így haza is vittek kocsival.
 Másfél óra alatt sikerült feltenni, annyira gyönyörű otthonunk van, imádom! A kertben ebédeltünk szombaton és még napoztam is kicsit.
 A piacon vettünk epret és almát, Anya pedig Aldiban áfonyát, így készítettem gyümisalit.
 Íme a díszdobozok, amit viszünk ajándékba. A kiszúrók között pedig volt elefánt, víziló és maci forma is. Vasárnap habár a versenyt ugye lemondtuk, de elmentem futni, 6 km-t! Nagy szó, mert kicsit kevesebbet szoktam és most még jól is esett, nem voltak gyengék az izmaim. Hazafele pedig (mivel a völgy mellett van Dunaújvárosban a futópálya, foci-és teniszpálya) szedtem Anyunak egy virágcsokrot, imádja a pipacsot. Lila mezei virággal egészítettem ki. Örült nagyon.
 Mai reggelim: slimm toast kenyér (úúúgy ennék melegszendót, de nincs olyan melegszendvics sütőnk (azaz semmilyen sincs), amivel ilyen két háromszögre vágva meg lehetne sütni....)
 Tíz órai: eper, joghurt, zabpehely. Gondoltam, kipróbálom stevia nélkül, nos marhára nem esett jól.
 Ebéd: rántott hal + saláta

 Uzsira ettem egy Update müzliszeletet, majd találkoztam Zsóficámmal. Egy órát túlóráztam, így csak fél 7-kor, az Update Mechwart bisztróban. Hotdogot vacsiztunk és elfeleztünk egy gofrit.
 Tudtam, hogy nem fogom megállni, hogy ne vegyek hazafele vmi kekszet, ahogy ropogtatom, levezetem a stresszt, ma sem volt belőle hiány.....:(