2014. április 28., hétfő

Visszaszámlálás újra, de minek?

Most elkezdhetném megint a szülinapomig számolni a napokat, de semmi értelme nem volna. Valamiért nem megy ez most nekem sehogy sem. :(

 Reggelim: Update zsemle, Delma light vaj, Light mozzarella, jégsaláta, pari
 Almát és diót végül uzsonnára ettem meg.
 Főztem tegnap mogyoróvajas-tejfölös csirkemellet Update tésztával (holnapi ebédem lesz)
 És tejfölös gombapörit Update tésztával, ezt ma ebédeltem. Plusz kolláganőm esküvőn járt és egy egész tortát behozott, abból egy szeletet.
 Ezt a sütit névnapom alkalmából gondoltam bevinni a kollégáknak, de mégsem vittem be, nem lett olyan jó. :( Nem is baj, a torta mellett főleg nem hinném, hogy nagy sikere lett volna.
Tegnap nagyon szép volt a mozi! Az Alleebe mentünk, utána még sikerült Iminek venni egy kapucnis pulcsit a H&M-ben, 3000 Ft-ra le volt árazva. Szürke és olyan jól áll Neki a kék szeméhez. Vasárnap ugye Anyák napja, nem nagyon van ötletem, mivel lephetném meg Anyut, megláttam a papír boltban ezt a zsepit és meg is vettem. :)

Nem írtam a szombatról. Kolléganőm a lovak szerelmese, zsűrizni is jár  versenyekre, ezúttal Pilisjászfalura hívták. Mindig valamelyik lovas barátnője megy vele írnoknak, de most senki nem ért rá, megkérdezte, volna-e kedvem hozzá és én elvállaltam. :) Pontozni kellett a gyakorlatokat és itt-ott megjegyzéseket is írni. Gyerekeket zsűriztünk, reggel 9-től 1-ig volt az első turnus egy 10 perces pisiszünettel. Mi a fedelesben ültünk, amit nem is bántam, mert délelőtt még cseperészett az eső. Nagyon nagy élmény volt, olyan cuki pónik és lovak voltak, meg a gyerekek is édesek, szépen felöltözve. Laikusként csak lestem a szakszavak hallatán, Marianntól sokat tanultam. Csomót kérdezgettem. Ebédet kaptunk, finom gulyáslevest, aztán d.u. 2-től fél négyig volt másik kategóriában még egy verseny. Egész kikotort lettem ilyenekben, hogy :munkaügetés, meg végig kifelé állítva volt a paci, meg szépen nyúlik a szár után, meg túl nagy kör, meg kígyóvonalnál pontosabb íveket, meg átesik (azaz nem készíti elő megfelelően a váltást ügetésből középlépésbe). Irtóra élveztem és még fizettek is érte. Mariann pedig vitt és hozott kocsival az Árpád hídig.