2014. február 3., hétfő

Újra 1. nap :)

Ma elstartolt az újabb fogyiverseny. Reggel boldog voltam a mérlegeléskor, a tegnap esti szobabicikli + korgó pocival lefekvés megtette hatását. -3 kg :)

Reggelire egy szelet rozskenyér volt két karika párizsival, két szelet light trappista sajttal. Mellé egy kisebb paprika + pár koktélparadicsom. Finom volt nagyon. Tegnap este Imi egy nagy doboz sajtos pogival és jó adag kókuszgolyóval állított be. Mindkettőt a nővére csinálta és nem győztem visszafogni magam, de sikerült. Azért reggel úgy gondoltam, hogy egy falat (fél kis gombi) kókuszgolyót megengedek magamnak. Inkább, mint hogy kiéhezzek alapon. :)


 Tízóraira nagyon nem ez volt előírva, de ezt kívántam: egy kisebb alma, egy klementin és 20 g törökmogyoró. Kolléganőim kínálgattak pisztáciát, abból még két szemet ettem. :D De csokit nem fogadtam el.


 Ebéd amúgy párolt káposzta, barnarizs, husi lett volna, jobban kívántam ezt: update tészta, tejfölös-gombás csirkepöri, savanyú ubi. Utána jött a chips-szel kínálgatás. Na jó, egy szem nem áthat elv alapon szigorúan egyet fogadtam el, nem mintha nehezemre esett volna, nem vagyok oda a chipsekért, sós snackekért.

Uzsira egy cerbona cukormentes müzliszeletet ettem meg picit vágtam Imi szülinapi sütijéből aztán rohantam spinningre. Jó volt nagyon, de szándékosan nem hajtottam annyira, mert holnap is megyek, az pedig már a 4. egymás utáni mozgós nap lesz.

Utána két szem Update bonbont szopogattam el, annyira finom, mandulakrémes és maltittal készül. Ezt is haza akartam hozni, na de hát nem járt a 18-as villamos baleset miatt, vártuk tanácstalanul a jónéppel a pótlóbuszt, a hasam meg korgott....hazaérve aztán sült csirkecomb+párolt zöldség kombó volt a vacsi. Érzem, hogy jól zárom ezt a napot is, lassan megint korogni fog a gyomrom.