2014. május 13., kedd

9. Heló, hogy vagy...

 Reggel kicsit elszontyolodtam, mert 70 dkg-mal többet nyomtam, mint tegnap. Tudom, hogy amiatt van, hogy tegnap este nem mozogtam, előtte pedig két este is. Ma is megyek hamarosan felülök a szobabicóra, holnapra meg kell legyen az eredménye!
Erre pont jókor bukkantam, érdemes rajta elgondolkodni és változtatni!
Reggelit, uzsit nem is kell már bemutatni. :) Ebédre grillezett mozzarellát rendeltem salátával, zöldfűszeres öntettel. Uzsira Update müzliszeletet ettem, vacsira pedig két főtt virslit salátával, paradicsommal.


Reggel olyan jól indult a nap a munkahelyen, ez a nagy kedvenc dal jutott róla eszembe. 

"Heló hogy vagy, jó, hogy vagy és ha azok a szavak elfogytak, amiket eddig használtál, hogy elmondjad, hogy hogy voltál, majd én fogom a szép szavakat a nyelvedre ráhelyezni, hogy beszélj velük, hogy ha tetszik, te még kérded, hogy szeretni, úgy kell-e, hogy sokszor mondom, szeretlek meg más ilyenek..."

Annyi volt, hogy Zoli, a felettesem megállított befele menet, hogy majd ha lesz kis időm, tudunk-e beszélni pár percet. Hú, mondom, persze, most? Egyből ledobtam mindent gép bekapcs és spuri vissza Zoli asztalához. De nem indult el ilyenkor szokásos módon a tárgyaló felé, maradt ülve. "Ja, csak meg akartam kérdezni, hogy vagy?" És akkor ebből lett egy 20 perces csacsogás, hogy jajjj de várom már a szabit, ők hova készülnek, mi majd ha megyünk Dortmundba. Már csak 3 hét, jujujjjj, izgi!