2014. július 4., péntek

8. nap: Öröm és boldogság :)

  Csekkoltam reggel a súlyom, szépséges számocskát láttam, konkrétan -2 kg a verseny kezdetéhez képest. A reggelimet vidáman elfogyasztottam, főleg, hogy ma indult a szabim. :) Túrókrém, pari, paprika, oregánó, cukormentes gyümölcstea.
 Mentem Eszteremhez dupla spinningre, na ettől azért tartottam egy kicsit, hogy fogom bírni, de isteni volt, annyira feltöltött. A 2. végére megéheztem rendesen, de még szaunáztunk is egy jót, majd hazafele elmajszoltam a sárgadinnyét, nyamiiii.
 A mai ebéd paradicsomos káposzta, csirkemelles fasírt lett volna, de Hajnitól engedélyt kértem, hogy felcserélhessem, mert holnap vendégségben leszünk egész nap és viszem bedobozolva a menüt, de nem akarok magyarázkodni, hogy igen, ez diéta, csak épp ma túrógombi van meg meggyleves.....arról nem beszélve, hogy a mai dupla spinninges napba inkább belefér, azt gondolom. Annyit javasolt, hogy búzadara helyett zabkorpával készítsem. No azt nem kaptam az Auchanban, de teljes kiőrlésű zabpelyhet igen. Isteni volt, eufória. :)
 Uzsi a hűtőben vár rám: 100 g málna, és egy Update vanília puding némi fahéjjal megszórva.
 A vacsin is alakítottam csöppet. Görög sali, de Feta helyett trappistát szeltem bele (megveszem a Fetát, kell a tizede, aztán megromlik.....) és az olívabogyót már nem mertem használni inkább. Hagyma kimaradt, de minden más stimmel. És még a holnapra is elkezdtem előkészülni, Dunaegyházán leszünk rokonoknál egész nap, szóval kifőztem magam, bedobozoltam az ebédet és a vacsit. Reggeli még otthon lesz, tíz órai nincs holnapra (gondolva a hétvégi később kelőkre), uzsit majd kikeverem holnap reggel frissen, natúr joghurt lesz gyümölccsel.