2010. szeptember 5., vasárnap

Köszönöm Detti!!!

Ejjkukknak ezúton is még egyszer köszönöm ezeket a valódi csodákat, odáig vagyok mindegyikért! Mert szerintem tökéletesek, nagyon egyediek, varázslatosak, és hosszasan képes vagyok elmélázni rajtuk, és olyankor csak csodálom őket, mint valami élőlényeket, és merengek sokáig, közben mosolyt csalnak az arcomra. Egy-egy motívumot még le is szoktam rajzolni, pl. rózsákat az előző tolltartómon unalmas egyetemi előadásokon.

Annyira illik Imihez ez a tolltartó! Már be is rendezte! Olyan jópofa a gomb a zipen! És olyan őszi hangulatúra sikeredett! Ez a mikrokord pedig nagyon finom! A tolltartó alakja pedig (szerintem) tökéletesre sikerült, se nem túl hosszúkás, se nem tömzsi, se nem kicsi, se nem nagy, se nem doboz...nem bírom levenni róla a szemem, folyton átsandítok Imi asztalára...

Az enyém pedig olyan intenzív az élénk türkiznek köszönhetően! Az alakjára, méretére ugyanaz vonatkozik, ez lesz majd Mesterképzésen az új kedvenc, de már most is használom. A pamutvászon és a csipke is, ami dísziti, olyan romantikus!


A nyakékekről a véleményem nehéz lenne szavakba önteni, a képek is magukért beszélnek. Egy biztos: mindenkinek ajánlom figyelmébe ezeket a végtelen szeretettel és gondossággal, aprólékosan, jó ízléssel elkészített álomszép csodákat, és vegyetek Ti is, mert öröm viselni, bearanyozza a napotokat, és élőben (igaz már a képek láttán el voltam ájulva tőlük) még sokkal szebbek. Komolyan! Ahogy csillognak a gyöngyök, a flitterek, képről ez bizony feleannyira sem jön át.



Detti volt az első, akinek egyszer egy google-s keresés kidobta a Meska boltját. (Meskát is ekkor ismertem meg) Azóta (lassan egy éve) megszámolni sem merem pontosan mennyi, de kb. 30 dolgot vettem tőle, melynek kb. a fele ajándék lett, és mindenki egytől-egyig el volt ájulva tőle! Minden nap kötelezően nézem a blogját, Meska boltját, hogy tett-e fel vmit, eladott-e vmit, kedvenc termékei bővültek-e, hiába, függő lettem. Sőt, nem egyszer végignéztem már az eladott termékeit eladási sorrendben, csak úgy, mert olyan jólesik a lelkemnek. Amikor csak tehetem, mindenkinek ajánlani foglak, Detti!!!!!!!!!! :)))