2014. április 24., csütörtök

4. :)

Mai bőséges reggelim látható a képen. :) Imitől kaptam tegnap este a túrórudit, de eltettem mára. Tegnap amúgy lenyomtam a 46 perc szobabicót úgy, hogy folyt rólam a víz.

 Tíz óraira túrókrémet vittem 80 g félzsíros túróból, 50 g natúr joghurttal, kis steviaporral, dióval megszórva.
Ebédre e-foodos sajttal paradicsommal sütött csirkemellet ettem grillzöldségekkel. (padlizsán, cukkini, paprika, bébirépa)

Uzsira egy Golden alma volt, Update kakaós csiga, és kókuszos müzliszelet. Vacsira puffasztott rizs, saláta, káposzta, sajt, joghurt. Aztán spinningre képtelen lettem volna elvonszolni magam, de erőt vettem magamon és elmentem futni. Bizony ám, versenyre készülés ON! :) Olyan kellemes volt a levegő, rengetegen voltak a Bikás parkban, nagyon hangulatos volt. Csomóan futottak, volt, aki kutyával. Teniszeztek is...közben szürkült, aztán felkapcsolódtak a lámpák. 800 m-es a futópálya, múltkor, még március elején, amikor jól meg is fáztam 6 kört mentem. Most 7-et lenyomtam kényelmesen, jólesően. Azaz 5,6 km, ami 300 m-rel több, mint a szigetkör. Inkább többel edzek a nagy megmérettetésre (10 km váltó futóverseny Zsófimmal május 18-án, amiből az én részem ugye 4,2 km lesz) Sajnos nem tudtam mérni az időt, de szerintem 40 perc körül lehetett vagy kicsit azon belül. A végén a lenyújtásánál meghúzódott a combom, ügyes vagyok, nem? :)