2014. március 10., hétfő

49. Vitalis müzli

Reggelire 30 g Vitalis müzli volt egy kis natúr joghurttal. Mint a régi szép időkben. Azon a bizonyos utolsó szabad nyaramon, amikor még egyetemista voltam. Amikor 3-4-szer tudtam menni egy héten imádott Eszterem spinning óráira, amik most annyira de annyira hiányoznak!


 Olyan különleges nosztalgikus élmény volt. Nehéz szavakba önteni, de jóleső, erőt adó. :) "Meg tudom csinálni, ez az én saját módszerem, ami már egyszer működött."


 Természetesen ittam mellé meleg teát is ízesítés nélkül.


Tíz óraira egy Golden almát szeleteltem fel, isteni finom lédús, ropogós és édes volt. Eszti kolléganőmet is megkínáltam 1-2 gerezddel. Mellé pedig egy müzliszeletet ropogtattam, elsőként a választásom a natúr fitnessre esett, iszonyatosan jól passzolt az almához!!!

Ebédre a tegnapi, otthonról hozott grillzöldségeket és csirkét ettem. Ráadásul nem akármilyen környezetben fogyasztottam ám! Felmentünk pár kollégámmal a tetőteraszra (a Duna Parton a Petőfi hídnál van az iroda, a 8. emeleten van egy tetőterasz kis rafiakarosszékkel, ülőgarnitúrával, gyönyörű panorámával a Gellért hegyre, meg Budapest nem kis részére) Napfürdőztünk egy kicsit. :)

Uzsira egy golden almát ropogtattam (mint a régi szép időkben, amikor fél 4-től mentem spinningre, utána még szauna, zuhany, fél 6 fele hazametrózás közben ettem mindig Goldent, nyammmi). Vacsira pedig szintén ahogy régen, körözött fél túróból, fél kis tejfölből, egy paprikával és egy parival. Annyit csaltam, hogy egy Update somlóit még megettem. Így a napot 1360 kcal-val zártam. Nice. :)

Holnap ismét tudok menni spinningre, amitől nagyon fel vagyok villanyozva, úúúúúúgy várom!