2014. május 6., kedd

2. Megint futás + grill sajt vacsi :)

Mai reggelim majdnem ugyanaz volt, mint tegnap, csak kevesebb sali maradt, ezért kiegészítettem ubival. Nagyon jólesett!

 Tíz óraira szintén ismételtem a tegnapit, csak picivel több epret tettem bele, olyan 80 g körül.
 Ebédre kelkáposzta főzelék volt a menü (Anya főzte), illetve szintén Anyuci által sütött csirkemell. Mmmmm. Mesés volt!
 Uzsi: meggyes müzliszelet és még betértem az Update pékségbe, ahol vettem egy lenmaglisztes kakaós csiguszt. Ezután még a postán feladtam egy csekket, haza BKV-ztam, majd átöltöztem és mentem futni. Mértem az időt, hajszál pontosan megegyezett a szintidő a tegnapival, pedig rosszabbnak ítéltem, mert immáron 3 mozgós nap, éreztem az izmaimat rendesen. Holnap pihentetnem kell, mert nagyon szenvedtem, vonszoltam magam az utolsó két körön. 37 perc ismét, 5,6 km. :D
 Még a hétvégén a Culinarisban vettem ezt a mediterrán fűszeres grill sajtot, tegnap ezt ettem. 45%-os zsírtartalommal nem éppen diétás. Megláttam az Update-ben kétféle grill sajtot, gondolkodás nélkül bedobtam egyet-egyet a kosaramba. Itthon jobban megnézve meglepődtem a 43%-os zsírtartalmukon, akkor mitől is Update?
 Ez a füstölt nagyon bejött, majd holnap benevezek a fokhagymásra. :)
 Salival ettem, isteni volt, szerintem sűrűn beiktatom majd, az Update-es 240 Ft körül volt, nem emlékszem pontosan. A mediterrán meg 1100, kétszer akkora mennyiség és kevésbé fini nekem.