2014. július 14., hétfő

26. szülinap

 Tegnap volt a 26. szülinapom, annyira tökéletesen telt minden perce, Imivel. :) Kezdődött úgy, hogy nem engedett reggel a konyhába több, mint egy órán keresztül. Sütött palacsintát...:)
 Kaptam a Hello Kitty kistányér mellé egy poharat. :)
 Isteni finom rizskochot is készített, vajjal, citrommal, vaníliával....nyammm.
 Aztán elmentünk a budaörsi hegyekbe picit sziklát mászni. :)
 Nagyon jó volt a levegő, szép a kilátás, dinnyéztünk is. Láttunk különleges lepkéket.
 Aztán a Bazilikához átmentünk kocsival, kipróbáltuk a kézműves fagyizót. Kóstoltunk levendulás fehércsokisat, mogyorósat, mangósat, barackosat, oreo kekszeset. Odajött egy turistasrác és megkérdezte, hogy lefotózhatja-e a kezemben lévő fagyikat, majd megjegyezte, hogy illik a felsőmhöz. :)
 Aztán a Margit-szigeten császkáltunk egy picit, megnéztük a felújított szökőkutat.
 Este pedig a Rádayban vacsoráztunk. Én forró csokit (pont jött a vihar, fújt a szél, fáztam....)
 És rántott gombát+sajtot, paradicsomsalátát, sült krumplit. Bűnözés kipipálva, még reggel is tele volt a hasam, jól esett a dupla spinning. :)
Eszterem annyira cuki volt, hozott nekem ajándékot, nem is akármilyet, annyira figyelmes, nagyon szeretem. Úgy fognak hiányozni ismételten az órái....:( Szóval írt ki nekem 5 CD-t, amire itthon is tudok tekerni, a legújabb összeállításai. :) És egy kulacs, annyira jóóóóó. 7,5 dl-es, pont ennyit szoktam meginni, csak ugye 1,5 literes ásványvizes üveggel szoktam "szerencsétlenkedni", ami elég nagy a bicikli tartójába, de nem esett még le soha, hátránya, hogy állva nem tudok belőle inni, mert le és fel kell csavargatni a kupakot. Most amúgy már kicsit depis hangulatom van, mert holnap újra meló, annyi szép emlékem lesz erről a szabiról, de most kicsit szívszorító érzés, vagy nem is tudom. :S