2014. május 5., hétfő

1. Csodás hétvége + mai futás

Csodásan feltöltődtem a négy napban. Nagyon mozgalmas volt, tele élményekkel. Első két napban Bükön voltunk a keresztszüleimnél, akiknek annyira csodás a kertjük, mint egy arborétum. :) Van nagy halastó, óriási fenyők, mellette már a szántóföld következik. Megcsodáltuk a borsót, ribizlit, epret, tulipánokat, szőlőt, almafákat, barackfákat. Pompás időt fogtunk ki, több kollégám is megjegyezte, milyen barna lettem. :D Anyuval tettünk nagy sétát a városban, kimentünk este a majálisra, ahol mindenféle játékokat játszottunk, fellépőket néztünk. (bűvész, country együttes)

 Másnap bowlingozni vitt minket keresztapum, egy Pina Colada-val is kényeztetett minket. :) Mai reggelim: Update zsemle, Delma light vaj, két szelet sonka, saláta
 Tíz óraira egy natúr joghurtot ettem, 50 g epret kevertem hozzá, kis steviát és 10 g teljes kiőrlésű zabpelyhet. Annyira ízlett, hogy egész héten ezt fogom vinni tíz óraira. :)
 Fél 1-kor már nagyon korgott a gyomrom (lehet, hogy holnap 100 g eperrel készítem), hogy el is mentünk ebédelni. Currys csirkemellet főztem paradicsomos fokhagymás gombás cukkinikörettel.
 Na de visszatérve a hétvégére: keresztapumtól kaptam névnapomra virágot és belga csokis kagyló bonbont. (Amit Imi el is tett, hogy majd Ő beosztja nekem :D)
A szombatot Pesten töltöttem, vasárnap pedig hazamentem, hiszen Anyák napja volt. Szombaton mentem turkálókba, ismét szembesültem vele, hogy mennyire nehéz nekem nadrágot találni. Rövid is a lábam, most meg még nagyobb is a combom jóval. :( Nem állapot ez már. Ráadásul visszanéztem magam a hétvégén készült képeken és el vagyok borzadva. :( Ami meg még elkeserített pluszban, hogy péntek este 5 nap tunyulás után felültem a szobabiciklire és másnapra olyan brutál izomlázam volt mindenemben. Egyszer kimarad a keddi és csütörtöki mozgás és mint aki nem mozgott ezer éve. :( Soha többet nem csinálok ilyet, akármilyen későn, éhesen és akármilyen fáradtan érek haza munkából, irány a mozgás.

Vasárnap Anyuval mentünk kondiba, 35 percet futópadoztam, majd 10 perc elliptikus tréner, plusz pár erősítős gép. :) Nagyon jólesett. Bevásároltunk, főztünk és kaptam ruhákat, olyan cuki volt Anyu. Két nadrágot (nagyon kellett, de hát elég szomorú, hogy 3-4 is lenne, ha visszafogynék) és egy blúzt.

Ma pedig 5:50-kor felriadtam magamtól, hétágra sütött a nap, a kis papagájaink csipogtak ezerrel, mondom tuti 8 óra van, elaludtunk.....lehet, hogy kipihentem magam valamelyest a négy napban? Annyira kellett!!! Nem volt ma vészes a meló, de azért egy órát túlóráztam. Utána elmentem futni a Bikás parkba, kicsit fáztam és közepesen éreztem magam fittnek. 7 kört mentem, ami 5,6 km. Most mértem az időt is, összesen 37 perc volt az egész, nem is rossz. :D Átlag 9,18 km/h. 4 km-nél néztem egyszer egy időt: 26 perc, tehát ebben a tempóban 27,3 perc lenne a versenyen az én részidőm, ahol 4,2 km-es szakasz jut rám. NICE! :D De majd ott még meg is erőltetem magam, a végén meghúzom, azt tervezem. Átlag kicsit több mint 5 perc alatt mentem egy 800 m-es kört. Holnap is szeretnék menni, mert jó időt mond, csak tartok tőle, hogy az izmaim nem fognak örülni. De mese nincs, menni kell! Uzsira egy meggyes Update müzliszeletet ettem futás előtt, korábban kellett volna....majd erre figyelek, verseny előtt hagyok 3 órát! Vacsim pedig végre igazi grill sajt volt, merthogy eljutottam a Culinarisba és beszereztem. Salátával és egy paradicsommal nyammogtam, isteni volt!