2014. február 2., vasárnap

Ma van a párom szülinapja

Hát nagyon boldog voltam reggel, mindig megteszi hatását az előző napi spinning! :) -2,2 kg. Remélem, holnapra is marad és akkor egész jól indítom a versenyt. 2 kilót remélem mindenképp fogyok, ha kicsit lazábbra is veszem a dolgokat.

Ma reggel korgó pocival ébredtem, 25 g szezámos Update ripset ettem, egy kisebb paprikát, pár koktélparit és egy fél kis pohár 12%-os tejfölt. Aztán kívántam nagyon a csokit. Tegnap vettem az Update boltban ilyen mogyorókrémeset, maltittal készült és valami isteni! 42 g ch, de nagy része nem felszívódó, a felét elmajszoltam.


 Aztán sütöttem, mert ma van a párom szülinapja. A széleit persze levágtam és benyomtam tízóraira, úgyhogy természetesen egészségesen készült. A tésztája teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszttel, karobporral, eritrittel és tojással, a krémbe egy vaníliás pudingpor, eritrit, kis tejföl, túró, egy citrom reszelt héja és egy kis citromlé került. A díszítéshez pedig rumba áztatott aszalt cseresznyét és mennyet használtam. :) Nagyon finom lett!

Ebédre a tegnapi maradék túrógombócot ettem (3 db) fél pohár kis joghurttal, és a fenti csokival. (pár kocka, mert rájöttem, hogy az összes eritrit belement a sütibe) + fahéj, epret most nem kívántam hozzá.

Uzsira aztán megint Update csoki, ez egy ilyen nasis nap. De nem baj, mert mértékkel eszem, alacsony ch tartalmú, édesítőszeres nasikat, így nem éhezem ki jobban rájuk, remélem. Illetve rápattanok ma a szobabiciklire mindenképp! Vacsim sült csirkecomb lesz, ugyanaz, mint tegnap, zöldséggel.

És főztem előre a hétre. Nem pont a Hajni által előírtakat, mert nincs már ennyi energiám+időm. Több nap ugyanaz lesz. Hétfő-kedd update tészta, gombás-tejfölös csirkemell pöri. Szerda-csüt.: lecsós csirkemell párolt zöldségek. (brokkoli, zöldbab, karfiol, répa) Jövök megint napról napra  a beszámolóval + képekkel.