2014. május 15., csütörtök

11. Iparkamara, Nagykövetség és sós pereces Milka

Reggel a Kereskedelmi és Iparkamarába, illetve a Brazil Nagykövetségre kellett mennem okmányhitelesítés miatt. Nem volt zökkenőmentes, de sikerült mindent elintézni és fél 11-re be is értem a melóhelyre.

 Előtte persze szépen megreggeliztem: selyem sonka, mozzarella a kedvenc zsömimben paprikával és paradicsommal. Aztán még Update pudingit is benyomtam babakeksszel, úgyhogy a tíz órai kimaradt. Illetve Sanyi kollégám volt olyan drága és megkínált egy kis igazi kókusszal, Krisztikének pedig szülinapja volt és kapott csokikat, két kockát elfogadtam, mert van az úgy, hogy mindenki kér és nem akarod visszautasítani, mert tök álszentnek tűnő dolog, hogy azt látják, csupa egészségeset eszem, mégis .....szóval most kóstoltam először sós pereces Milka csokit. Szkeptikus is voltam, de nem rossz, legalábbis ilyen kis mennyiségben. Mondjuk én minden Milkával úgy vagyok, hogy nekem túl édes és túl zsíros.

Ebédre rendeltem kelkáposzta főzeléket fasírttal, nagyon finom volt. 6-ig maradtam túlórázni, még lehetett volna csinálni, de hát...inkább jöttem. Ja ma bejelentették hivatalosan is, hogy Sales-en felmondott a kolléganőnk (akit csodálok, hogy eddig bírta, én tavaly év végére készültem ott ki teljesen, az ügyvezető aztán engedélyezte, hogy átüljek exportra) és be is mutatták az új kolleginát, Alexandrát. 

Hazafele megettem egy kis idared almát és egy Update müzliszeletet. Majd beugrott ahogy jöttem fel a lépcsőházban, és láttam, hogy nyitva vannak a villanyszekrények, hogy basszus, villanyóraállás bediktálás, jól elfelejtettem, tegnapig lehetett, úgyhogy majd kapunk vmi átlag számlát, annyi baj legyen.

Imi meglepett egy olyan cuki tállal, holnap lefotózom. Ritkán lepjük meg egymást (inkább kis keksz, csoki, apróságok), annyira ari, pöttyös is, csíkos is, jó mély müzlis, de nagy, akár levesesnek is használhatom majd. Fel is avattam egyből amúgy, körözöttet csináltam benne vacsira paprikával. És a babakekszből még ropogtattam. Hamarosan irány a szobabicikli, csak én is készítek meglepit, megyek is a konyhába.