2014. július 9., szerda

12-13. nap összefoglaló :)

Reggeli: sonkás-sajtos melegszendvics, kaliforniai paprika, paradicsom, gyümölcstea
Tíz órai: mandula, áfonya, körte :) Közben utaztam Öcsivel a Pilisbe, most látogattam meg először, pedig már 3 éve jár a Pázmányra, épp ideje volt. Szakadt ugyan az eső az elején, de a táj látványa mindenért kárpótolt.
Ebéd: lecsós-rizses rakott padlizsán, óriási adagnak tűnt, mégis simán megettem és nem éreztem, hogy nagyon tele lenne a hasam.
 Bűnöztem is uzsira, Öcsi felköszöntött szülinapomra, a tiramisus sütit ettem én, de végül is mindenki megkóstolt mindent. :) Napok óta kívántam a kávés ízt, pedig nem kávézom soha, de desszert formájában nagyon vágytam rá...mégsem voltam elragadtatva....Pilisvörösvárra vonatoztunk át érte a híres-neves Emil cukrászdába.
 Kinga, Öcsim barátnője kérte az epreset, a gyümölcs nagyon ízlett, de a többi része nem. Lehet, hogy a verseny alatt Hajni ügyesen átalakította az ízérzékelésünket? :)
 Jó móka volt együtt, Aldiztunk is utána, meg sétáltunk...öcsi gitározott....
 Vacsi: csirkemell, cukkini, még Piliscsabán fél 8-kor, aztán irány haza a vonattal.
  
Ajándék öcsitől: körtés cider, cseresznyés cider, két toll, a virág Aputól, aki még diabetikus csokis kekszet is vett nekem, mert most a hétvégén nem megyek haza a szülinapomon. :)
13. nap
Reggeli: gombás-hagymás tojás, toast kenyér, paradicsom. Uzsgyi a nőgyógyászhoz (szabi alatt ilyet is kell intézni), majd a varrógépcentrumba vatelinért, égőért a varrógépbe, holnap végre tervezek egy kis varrást, bizony ám.
 
Ebédre lecsós sertésmáj volt a menü tarhonyával, ubival. Hát én megadtam a módját és kacsamájat vettem, illetve Update rizsszemtészta volt a köret. Mennyei, majorannával fűszerezve. :)
Előtte a Mechwart-ligetnél lévő Update boltba is benéztem, 3000 Ft hiányzott, hogy beválthassam a kupont, amiért cserébe 1000 Ft értékben péksütit lehet választani. Lássuk csak, mit is vettem: Jam King, steviás lekvár. Eredetileg a szilvás-fahéjasat néztem ki, de az nem volt, így a meggyes-rebarbarásat hoztam. Aztán rozsos vekni (kb. 6 reggelire elegendő, szeletelt), Update rövid makaróni tészta (mindig más formájút választok, amilyet még nem próbáltam korábban), Update magazin, a legfrisebb, izgi, várom, hogy olvassam...
 Amit 1000 Ft értékben választottam: Update kalács, 3 lenmaglisztes zsemle
 A DM-ben pedig vettem Detki Bio kekszet, hát ez nekem nagyon ízlik. Persze mértékkel fogyasztandó, mert fehérlisztes és cukros. 15 kcal/db, jó ropogós, túrókrém mellé vagy almával majszolva nagy kedvenc nasi lesz. Most a steviás mogyorókrémmel nassoltam uzsira.
Ahelyett, hogy az előírt gyümölcsös túrókrémet ettem volna, a verseny végére úgy érzem elgyengültem vagy marhára kiéheztem. Nem tartható ez az 1200 kcal/nap. Főleg ha azokat a napokat veszem, amikor dupla spinningre mentem...