2014. február 19., szerda

Tojáskrém reggelire

Olyan rég készítettem ezt a mennyei reggelit. Mustárral még finomabb, de az nincsen itthon egy ideje. Egy tojást megfőztem, összetörtem villával, hozzáadtam 30 g tejfölt, kis sót. Imádni valóan finom! Próbáljátok ki!


Az Update lenmaglisztes zsemle pedig nagyon könnyű, lágy textúrájú, szerintem ellenállhatatlan. A napját sem tudom, mikor ettem utoljára fehér lisztes zsemlét/kiflit/kenyeret. Nem is kívánom, olyan "üres" számomra, nem érzem táplálónak, nem laktat.


 Uzsira Idared alma volt mandulával, hát ez az alma kicsit kásás, enyhén savanykás volt, a nyári ropogós, lédús. édes Golden a kedvencem. Annyira szeretném már, hogy jöjjön az eperszezon meg az őszibarack!

Ebédre a következőt készítettem: barna rizses rakott karfiol disznóhúsból.

Vacsira saláta, tejföl, füstölt sajt volt. És keksz + csoki. Ezeket az esti nasizásokat nagyon gyorsan be kellene fejezni!!!

Na akkor a TERVEK, SZABÁLYOK:

1. SEMMI cukros, fehérlisztes. Ezáltal kizárva a legtöbb fajtájú csoki, keksz, túrórudi, müzli, amiket ugye nagyon kívánok, amik a fogyás útjában állnak esetemben. Hiszen alszom 7 órát kb., megiszom napi 3-4 liter vizet, sportolok heti 3-szor legalább, nem eszem sok krumplit, rizst, fehér kenyeret, zsírt, kukoricát, borsót, lencsét...

2. Ötszöri KIS étkezés, elérni mihamarabb, hogy menetrendszerűen 3-4 óránként korogjon a gyomrom.

3. Heti 3-4-szeri mozgás a következő elosztásban: kedd, csütörtök és a két hétvégi nap. Hadd dicsekedjek, hogy tegnap is rápattantam a szobabiciklire 46 perc kemény tekerésre, mivel nem értem oda spinningre. :( Pedig marha fáradt voltam este 9-től.

4. Hétvégente töltő ebédek. Nem zabálás, hanem valami olyasmiből mértékkel, amit nagyon kívánok, ami nagyon hiányzik. Pl. pizza forte starlight fajta mértékkel!

Egyelőre ennyi, let's start, közeleg a tavasz no meg a nyár.