2014. május 25., vasárnap

Jó kis vasárnap

Tegnap este visszajött Imi, olyan jó volt megint Vele aludni és reggel mellette ébredni. Megkaptuk a Szép kártyás utalást, így el tudtam menni spinningre. Hiába kértem meg a jó képességű recepciós lányt, hogy kapcsolja be a szaunát, elfejeltette, viszont mivel hét közben még spinningre sem mindig jutok el, a szauna este végképp nem fér bele, így kivártam, míg felfűtött. Addig beültem a sóbarlangba. Nagyon jó volt Béla órája, mint mindig, imádtam a zenéket is.

 Tegnap este kitakarítottam végre az erkélyt, az ott tárolt cuccok nagy része átmenetileg kikerült az előszobába, aztán Imi remélem, elviszi Rácalmásra. Szóval a lényeg, hogy ma már ott reggeliztem, kitártam az ablakot és beszívtam az eső áztatta levegő illatát. Update zsemle, kenőmájas, paprika és tea volt terítéken. :) Már csak egy asztal vagy fel/lehajtható asztallap hiányzik.
 Spinning után epret ettem, meg egy almát. Ebédre a fenti tésztás-csirkés-paradicsomos gombás finomságot. Tegnap pedig a piacos zöldségeket is összesütöttem fűszerrel. Kekszeztünk, Imi kávézott is, aztán irány a szavazás. Majd Tesco, vacsi, csirkemell sütés. (a héten nem rendelek, hanem főzök, mert sokkal jobban esik)
Visszatérve a délelőttre, spinning után kicsit szétnéztem a Camponában, nagy volt a nyüzsgés a gyereknap miatt. A claire's-ben csorgattam a nyálam, de végül (mondogatva magamban, hogy nincs pénzem, hónap vége van....) csak a legszimplább hullámcsat csomagot vettem meg, amiért eredetileg is mentem. Pedig olyan sok cukiság volt és az eladók kétszer is megkérdezték, hogy nem használom-e ki a kettőt fizet, hármat vihet akciót. Hát nem, bocs.
Benéztem a Konkurenciába és teljesen beleszerelmesedtem ebbe a fürdőruhába. Olyan sok-sok éve hordom ugyanazt....és ez most annyira, de annyira. Főleg, hogy rá vagyok kattanva a hajós témára mióta hajóstársaságnál dolgozom...ha már olyan szép ruhám nem lehet amit korábban megosztottam (nincs már olyan anyaga az eladónak és nem is gyártják....), akkor erről hadd álmodozzak. Ha kapnék fizuemelést....bárcsakbárcsak!!! Egy hét és kiderül elvileg.

Utána Update boltban zsemlét vettem, majd jól megáztam a buszmegállóba menet.