2014. február 4., kedd

2. nap a versenyből

Olyan fura, hogy nem tudom tartani a Hajni által előírt dolgokat, de egyszerűen nincs időm mindent elkészíteni, ha edzeni is akarok, márpedig ma este is mentem, most értem haza. 

A reggelit betartottam előírás szerűen, de aztán még elnyammogtam egy trudit. Imádom, számomra a legfinomabb nasi "csokik" közül.



 Reggeli: Körözött, szezámos Update rips, paprika, pari



Tíz óraira megint alma volt, csak most Golden, nem Idared, egy klementin és 20 g mogyoró. Isteni így együtt. Kicsit kevesebbet is fogyasztottam, mert körbekínáltam a melóhelyen az asztaltársakat.


Ebédre pedig ismét tejfölös gombás csirkepörit ettem, Update tésztával, nagyon fini volt. Csemegeubival, ami még pluszban feldobja.

Hazaérve egy Update somlóit, Update Tiramisut (hihetetlen mennyire kevés kcal, ch) és egy trudit ettem, fél 6-kor. Aztán 7-re mentem edzeni, ma már nem eszem, most még a pocim sem korog, csak ne kiabáljam el. Annyira nem volt levegő a spinning teremben, hogy felért egy szaunával. Folyt rólam a víz, tócsa volt alattam óra végére. Ezt leszámítva nagyon élveztem!!! Ma egyébként hajszál pontosan annyit mutatott a mérleg, amennyit tegnap. :) Egy hét alatt ment le a 3 kiló, úgyhogy nem csoda ha most nem mozdul egy ideig. Azért persze remélem, hogy nem sokáig.