2014. március 15., szombat

44.

Mutatom a szerzeményeimet, amiktől olyan jó kedvem lesz, mert annyira cukik! :)

 Nyuszós tálka, hát milyen aranyos már, majd tuti ebből kínálom meg a munkahelyemen a locsolókat. :)
 A lila műanyag deszka, ami habár pici, de nem deformálódik el, ha beteszem a mosogatóba és nem egyből mosogatom el. Illetve nem árt neki a paradicsom kifolyó leve sem...:D
 Ez a tálca annyira romantikus, tavaszi.
 És jópofák az idézetek is rajta!
 Müzlis tartókáról is régóta álmodom, csak Tescoban eddig nagyobbakat találtam és drágábbak is voltak jóval. Ez viszont első látásra szerelem és 290 Ft. :)
 Reggelire persze, hogy kibontottam mindkétféle CSÍKOS lekvárt, mennyeiek. Savanykásak, valódi gyümölcsíz, és cukormentesek! A narancsos a favorit a kettő közül.
 Megköszöntem ezzel a képpel az e-csokibolt facebook oldalán és a CSÍKOS-nál is a nyereményt, Kocsis Bálint tulajdonos annyira kedves, közvetlen levelet írt nekem. :) Teljesen meg vagyok hatva.


 Délutánra a Hajni szervezett fogyiversenyes találkozót, mert milyen izgi már megismerni azokat az embereket személyesen, akikkel online együtt csináltuk végig Hajni egyik-másik versenyét. Készültem Update sütivel is, nagyon vártam!
 Piskótát sütöttem eritrittel, teljes kiőrlésű tönkölybúzalisztből.
 Megkentem Update feketeribizli+bodza lekvárral.

 És steviás málnás fehércsokit + Update étcsokit reszeltem rá.
 A szomorúság az egészben, hogy 1 órát bolyongtam a Széll Kálmán téren és nem találtam a PUB-ot. Az én ősrégi telómon nincs internet, senki nem vette fel, aki tudott volna segíteni, Imi nem volt internetközelben, akiket kérdeztem, nem tudták, így marha idegesen és csalódottan hazakullogtam. :( Aki hülye, az meg is érdemli, a cím Széna tér lett volna...
 Délelőtt egyébként még szobabicikliztem egyet, utána pedig ezt ebédeltem.
 Valami isteni finom lett, minden szerénység nélkül.