2014. május 12., hétfő

8. Menni fog ez :)

Első hét szépen teljesítve, induljon hát a második! :)

 Tegnap este Imit egészséges sütivel vártam haza, merthogy egész nap dolgozott. Eritrittel főztem friss eperből lekvárt, mikor kihűlt hozzákevertem egy zacskó habfixet és két kis natúr joghurtot.
 Vettem Norbi lisztet és piskótát sütöttem 4 tojásból.
 Nagyon jók az értékei ennek a lisztkeveréknek, sokkal jobbak, mint az általam eddig használt teljes kiőrlésű tönkölybúzalisztnek. Viszont szerintem kevesebb elég lett volna, mert picit kemény lett.
 Nagy kekszrajongó vagyok, nagyon örültem, hogy ráakadtam erre a cukormentes babakekszre, ami mégis édes, almával van édesítve. És teljes kiőrlésű lisztet is tartalmaz. Semmi színezék, tartósító, egyedüli hátrány a borsos ár, de még inkább arra ösztönöz, hogy beosszam. 3 szem egy almával vagy Update vanília pudinggal, mmmm, majd valamelyik nap ez lesz az uzsi. :)
 Ilyen cuki fáni forma. :) Erről most eszembe jutott a gyerekkori tapétám, amin zöld és rózsaszín elefántok voltak párban, imádtam.
 Én is megkóstoltam két szeletet, 6-kor ez volt a vacsi, 8 után pedig még szobabicikliztem egy jót.

 Ez már a mai reggelim: selyemsonka, mozzarella sajt, saláta a szokásos zsömiben, pari.
 Tíz órai: eper, natúr joghurt, stevia, zabpehely.
 Íme a tegnap főzött, ma elfogyasztott isteni ebédem.

Megint túlóráztam egy órát, iszonyat hajtás van. Egész nap tök nyomott voltam, szarul ébredtem...utána müzliszeletet ropogtattam hazafele, illetve egy szezámos rips-et. Vacsi: falni jó 2 db virsli sütve, salátakeverék. (káposzta, répa, saláta)

Menni fog ez, még 3 és fél kg mínusz Dortmundig, akkor nagyon elégedett leszek, június 5-én megyünk!