2014. szeptember 28., vasárnap

Eljegyzés és prémium keksz, az új felfedezettem

 Imádom a Müllert az óriási választékával. Órákat tudnék nézelődni, ha lenne időm. Kezembe venném az összes plüsst, írószert, kekszet, csokit és elolvasgatnám a leírásokat, összetevőket. Nagy kekszrajongó lévén néha betérek és elcsábulok egy kakaós oreo kekszre vagy a Pepperidge farm brownie-jára. Amikor legutóbb. a héten jártam a Blahán lévő üzletben, megláttam ezeket az újdonságokat, azonnal vennem kellett! Dobozonként 4, egyenként csomagolt óriás kekszet rejt a csomag. Teszteltem, mennyeiek!!! Viszont előtört az ajándékozási vágy is belőlem, így már névre szólóan feliratoztam is őket.
 Zsófi barátnőm kapja a KOEKJES újságfeliratosat, mert most volt Hollandiában, bizony ám. :)
 De adok majd belőle Öcsimnek és a barátnőjének, Kingának is, illetve Évimnek és az ő Petijének. :)
 Annyira mókás olvasgatni. :) Belülről nem sima papír, hanem fémes bevonatú.
 Szóval ebből ki is derül, hogy bűnöztem, a cukormentesség 3 hétig sikerült maradéktalanul, de folytatom, azaz újrakezdem. Szemem előtt lebeg az első cél: 65 október 20-ra, és a két hét múlva szombaton lévő futóverseny is! Most is indulok, hamarosan lefutom a 7,2 km-emet itt a Bikás parkban.


 Éééééssss akkor a múlt hétvége nagy eseménye: Imi megkérte a kezem!!!!! :) Annyira boldog vagyok!!!!
 Szept. 20-án voltunk 8 éve együtt, de álmomban sem gondoltam volna, hogy most leszek menyasszony. :)
 Imi mindig azt vallotta, hogy addig nem szeretné megkérni a kezem, amíg 1-2 éven belül nem esélyes utána egy esküvő. Mégpedig akkora, amekkorát mi szeretnénk! De már nem így gondolja.
 Dunaújvárosba a Halászcsárdához hívta a szüleimet, tesómat és az Ő szüleit. A Duna-parton kérte meg a kezem, annyira édes volt, alig tudott beszélni, könnyezett, még Apum is, akit egész életemben soha nem láttam! Az első randink is itt volt a parton, illetve amíg nem kerültem Pestre, egyetemre, sokat találkoztunk ezen a helyen.
 Gyönyörű volt az idő is, minden olyan idilli volt, tényleg!
 Csiszolt gyémánt, fehérarany gyűrűt kaptam, annyira elegáns, imádom, pedig csak bizsu ékszereket hordok.
 És a halászlé után még volt egy meglepetése számomra: sárkányrepülővel repülhettem a szülővárosom felett, a Duna fölött, minden épületet be tudtam azonosítani, közben pedig annyira féltem, izgultam, kapaszkodtam, wáááááá, felejthetetlen érzés.
 Egy életre szóló élmény volt, hogy Imi "kivezényelte" kis családomat a kertünkbe, onnan integettek nekem! :) Soha de soha nem fogom elfelejteni! A pilótával végig mikrofonos kapcsolatban voltunk, amikor mondtam, hogy ott a családom, látom őket!!!!, akkor még tett pár kört a ház fölött.
 El ne felejtsem megemlíteni: Zsófi barátnőm délelőtt még villámlátogatást tett nálunk és mesélt a hollandiai kiruccanásáról. Annyira szerencsés vagyok, hogy a barátnőm!!! Ő festett ki szépen, szolidan, a hajamat is befonta, ezúton is köszönöm Neki!!!