2014. március 2., vasárnap

57. Pikáns palacsinta :)

Ma reggel lenmaglisztes zsemlét ettem Delma light vajjal, főtt tojással, paradicsommal. Nagyon finom volt, és a napocska is sütött.


Utána 2 órával gondoltam egyet és elmentem a közelben lévő Bikás parkba futni. Már rég ki szerettem volna próbálni, mikor szeptember elején a környékre költöztünk, de a tavaly őszi időszak nem úgy alakult....:S Most pedig olyan üde, friss tavaszi volt az időjárás, kedvem támadt kocogni. Beöltöztem jól, odáig gyors sétában mentem (10 perc kb.), aztán 6 kört mentem, ami 4,8 km. Elsőre pont elég volt, úgy érzem. Lehet, hogy holnapra izomláz is lesz picit, vagy keddre. Persze hazaérve jól lenyújtottam.


 Ebédre volt étvágyam, nem mondom. :) Teljes kiőrlésű tönkölybúza lisztből készítettem palacsintát. Unokatesóm találmánya a pikáns változat, cukor+citrom facsart leve. Persze én eritrittel helyettesítettem a cukrot. Valami mennyei!!!

 Olyan energikusnak érzem most magam, jót tett két nap a szabadban. Lazább a gatyám is, úgyhogy jó úton haladok szerintem. Mérlegre továbbra sem állok még. :)
 Pedig fúrja az oldalam a kíváncsiság.
Uzsira körte volt fél 5-5 között, meg még palacsinta, úgyhogy vacsi kimarad, egyáltalán nem vagyok éhes, nem csoda. :)

Ja és büszke vagyok magamra, ugyanis még tegnap este szobabicikliztem is!