2010. augusztus 28., szombat

Anyuci névnapja...

...31-én van, de én a napján Pesten leszek, így családilag előbb megköszöntöttük. Szeretett volna egy olyan nesszeszert kapni, amibe beleteheti a táskája mélyén szanaszét rejtőző dolgokat. Amikor ezt mondta, arra gondoltam, hogy egyértelmű, nem is kérdés, hogy miként oldjuk meg, ejjkukktól kell rendelni vami csoda tárolót. Aztán arra jutottam, hogy kap több kisebbet (PunkyJazz, Ejjkukk), és egy lehet, hogy kevésbé szépet, de nagyot, amit én készítek saját kezűleg (nem varrógéppel!). Nagyon örült, mindennek meglett a helye! :) Ja, és neki ajándékoztam az ő kedvenc, általam csomózott karkötőjét is!

Kár lenne elrontani a bejegyzést, de némi kesergés is úrrá lett rajtam. Került volna még rá NescaDesing horgolt virágaiból, ha!!! megérkezett volna a csomag! :( Több, mint egy hónapja nem érkeztek meg a cserélt termékek, két hete nagy nehézségek árán felvette a telefont, és azt mondta, visszament a posta, feladja újra. Azóta sem jött meg, telefont nem veszi fel, bejelenteni már nem tudom, én pedig elküldtem cserébe neki egy 1800 Ft-os neszit, egy 700 Ft-os zsepitartót, egy 800 Ft-os rózsás karkötőt, egy 600 Ft-os csomózott epres karkötőt, és pár ejjkukktól vett epres gombot :S!










Csere-bere

Még pedig Bellisperennis-szel! Ezeket a csudaklassz karkötőket kaptam tőle! A piros nagyon bohókás, a legnagyob gyöngy pedig annyi szép emléket idézett fel bennem! Cukrokat, óriás gömb alakú dinnye rágókat, strandlabdát...:), és még sorolhatnám. A rózsás pedig nagyon romantikus, és nagyon passzol a zöld blúzomhoz, és a Jucko-féle rózsás táskámhoz! (Amibe nagyon jól mutat az ejjkukk-féle rózsás tolltartóm....és a többi és a többi:)))! Egy ideje eluralkodott rajtam a rózsa-mánia. Nem sokára remélhetőleg lesz saját rózsás kollekcióm is a Meskán, de többet nem árulok el! :D












Forrás:
http://www.hotdog.hu/user_prof.hot?user_id=782514