2014. június 11., szerda

Képes élménybeszámoló Dortmundról

 Szokás szerint bolondokháza van a melóhelyen, de tegnap el tudtam menni spinningre, állati jó volt! Ma pedig 6-ig benn voltam, úgyhogy nem is eresztem bő lére a mondandómat (még fürdés, hajmosás...) A fenti képen Uwe saját készítésű rozmaringkrémje és medvehagyma krémje látható, illetve a kedvencem: olívás fűszeres szárított paradicsom.
 A csodás kert, amiben fűszernövény is akad bőven: rozmaring, menta, citromfű, borsikafű, oregánó, medvehagyma....de kóstoltunk diós-parmezános pesztót is, amit Uwe kreált, vegetáriánusok, de ilyen csodák mellett nem is hiányzott a hús.
 Jártunk bolhapiacon, fél EUR-ért találtam ezt a cuki bödit (pont mint a pizsomaalsóm :) és 4 EUR-ra alkudtam le 5-ról a vadiúj H&M-es blézert, hát nem cuki? Mindig is szerettem volna az uncsi fekete mellé egy színeset.
 Csodás időben repültünk, eddig életemben ez a 4., most a visszautat nagyon nem jól viseltem. Anya szerint ez pszichés, szerintem fáradt is lehettem, nem tudom, mindenesetre szédültem az első fél órában, főleg emelkedés közben. Imi szerint túlzottan kinézegettem, tériszonyom van....de szép képeket lőttem. :)
Uwe, origami csigusza és a mennyei eperlekváros-epres piskótatorta.

 Meg tudtuk közelíteni (bár pont szeles-borús időben) a konténer terminált, ahol láttam MSC-s kontit is (a hajóstársaságé, ahol dolgozom), megdobbant a szívem rendesen....:)
 Salátában sem szenvedtünk hiányt.

 Zöldséges lasagne és alább paradicsomos tésztatekercs, Uwe saját sütése. :)