2014. január 11., szombat

Szombat, avagy a 6. nap


Este nagyon de nagyon korgott a gyomrom, főleg, hogy majdnem éjfélkor feküdtünk le aludni, a vacsit meg 7-or ettem. Reggel is korgott természetesen, úgyhogy el is készítettem a light vajas, citromleves tonhalkrémet, amit aztán rákentem a rozskenyérre, 100 g pari, gyümölcstea ízesítés nálkül és jól is laktam.

Elindultam spinningre, ami nagyon de nagyon jó volt, utána még szaunára is volt idő. Aztán elkezdett korogni a gyomrom, de nagyon, már fájt is. 11 óra múlt, nem is csoda. Tízórai pedig nem volt az étrendben mára. Mivel Hajni korábban azt mondta, ez azért van, mert hétvégén sokan később kelnek és akkor felesleges. Na most én felmértem, hogy leghamarabb 1 órára lesz kész az ebéd, én addig nem bírom ki, főleg, hogy 500 kcalt minimum elégettem spinningen, ebben biztos vagyok. Önhatalmúlag úgy döntöttem, hogy kell valami, de mi? Az ebédben szerepelt leves is, arra gondoltam, hogy azt kihagyom, megnézem, mennyi szénhidrát lenne benne, mennyi zsír és kiváltom vmi hasonló tápértékűvel, amit még előtte elfogyasztok.

Így történt hát, hogy vettem az Update pékségben (A Savoyába járok a Gilda Maxba edzeni) egy barackos joghurtot, amúgy is régen ki szerettem volna már próbálni. Ezt viszont még haza kellett hozni, így dél körül ettem, egykor meg máris az ebédet. Az őszibarack egyébként az egyik (ha nem az első számú) kedvenc gyümölcsöm. De ez a joghurt nekem kicsit túl édes volt. Megszoktam már a natúr joghurt+gyümi+kicsi édesítő kombót. Annyira korgott még akkor is a pocim, amikor főztem az ebéd 2. fogását (amit nagy bánatomra nem tudtam fotózni, pedig kész színorgia volt), hogy megengedtem magamnak még egy Update krémtúrót. Szénhidrátot nem ettem ezáltal többet a mára Hajni által tervezettnél, de fehérjéből kevesebb, zsírból pedig picit több volt benne. Hát ezt "bűnöztem" így a 6. napon. Remélem, nem lesz meg a böjtje, mégiscsak spinning nap! Holnap reggel meglátjuk, mit mutat a mérleg.

Ebéd: teljes kiőrlésű tészta 45 g, zöldbab, csiperke, kaliforniai paprika, paradicsom, bazsalikomos-oregánós-olíva olajos joghurtos öntet, light sajt
Uzsi lesz: Sült almakrém (tojáshabbal a tetején)
Vacsi: grill csirkecomb, tzatziki

Egy olyan kérdés merült fel bennem, hogy szeretnétek-e képet látni? A mostani állapotról és a nyáriról, ami most első körben a célom. Még -7 kg kell odáig. De nincs megállás, csak addig nagyon nem érzem még jól magam a bőrömben. Az eddigi rekordig különben is mínusz 10,5 kiló vár rám...kitartás nekem, meg tudom csinálni! :)

Szép hétvégét!