2014. március 4., kedd

55. Elgyengülés, avagy egy kis kényeztetés, de csak mert beteg vagyok

Egész éjjel forgolódtam, nem tudtam aludni, annyira égetően fájt a torkom. Reggel persze egyből tea, majd lenmaglisztes zsemle pulykamell sonkával, light trappistával és fél kaliforniai paprikával. Alig bírtam összekészülődni és elindulni. Gyógyszert is vettem be, egész nap nehezek voltak a szemeim, húzott az ágy, de legjobban a torokfájás gyötört. Lenyomtam a melót, Strepsils-szel, kamillateával, de a szopogatós cukroktól meg fáj a hasam, hányingerem lesz. :S


Tíz óraira egy natúr joghurtot ettem, illetve diákcsemegéből egy keveset.

 Az ebédem az valami mennyei volt, ha lesz még ilyen az étlapon, tuti rendelek, mert álom finom volt: rakott kelbimbó. (volt benne krumpli, tejföl, tojás, sonka is) Már nagyon éhes voltam, fél 2 körül ettünk.
 Utána tortáztunk, kolléganőmnek volt ma a szülinapja és kapott Sugar Shopos mini tortát, szóval picurka darabot ettünk, isteni csokis-marcipános volt. Uzsira 5-kor egy trudit ettem, meg egy szem körtét.
És ha mindez nem lett volna elég, este tovább kényeztettem magam. Még kozmetikushoz is mentem, ezért addig lófráltam a városban. (bár leginkább egy puha ágyikóra vágytam volna) Öcsimnek néztem szülinapi ajándékot, találtam is. A Rákóczi téren lévő gitárboltban...Ésssss, nekem, mint kekszrajongónak (Milka Choco cookies, pilóta, győri, mogyi, walkers, lamberz....) nagy vágyam volt egyszer eljutni ide: http://www.ladelizia.hu/ Összeválogattak nekem a segítőkész leányzók egy 10 dkg-os csomagot a legnépszerűbb kekszeikből. Tea mellé ez volt a legkevésbé sem szabályos és javallott vacsi. Nézzétek el nekem ezt a kilengést, rögvest pattanok a szobabiciklire. Normális dolog betegen? Félig bedugult orral, égő gyulladt torokkal? Amúgy olyan izgalmas kombinációkat kóstolhattam, mint levendulás-citromos keksz, chilis csokis, Gouda sajtos, mákos-meggyes, bazsalikomoms-csokis, citromos-zabpelyhes-csokis, marcipános-narancsos. Álomfinomak, isteni a hely hangulata és közvetlenek, kedvesek az eladók.