2014. február 9., vasárnap

Zorán koncerten jártunk :)

Imi szülinapjára Zorán koncertjegyeket ajándékoztam. Már évek óta szerettünk volna elmenni egyre, és most ez az álom valóra vált. :)Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, felejthetetlen élmény lesz ez a szuper, 3 órás koncert sok-sok vendéggel, úgy mint Presszer, Kern András, Rúzsa Magdi, Tompos Kátya, Dusán és a többiek.


 Emiatt kimaradt tegnap a blogírás. Reggel mentem spinningre, ez most nem esett jól, mondhatni nehezek voltak az izmaim, alig volt energiám. De azért igyekeztem feszegetni a határokat. Utána a szauna nagyon jól esett!!! Reggelire megkívántam a májkrémet, light mozzarella sajttal, paprikával. Ugyanez volt ma is, hisz a májkrém fele megmaradt tegnapról.

 Tíz óraira Update vaníliapuding volt mandarinnal, almával. Jól esett nagyon, ugyanis tegnap d.u. annyira nem volt jól a pocim, hogy sem uzsit, sem vacsit nem bírtam enni (csak pár szem ropit, perecet), és mára hiányzott a gyümölcs. Tegnap ebédre rakott zöldbab volt (kevéske rizs, sertéshús, zöldbab, tejföl), ma pedig túrógombóc. A fogyiversenyes étrendből alig csináltam meg eddig valamit. :( Ma pl. ananászleves lett volna mákosgubával. Jövő héttől jobban rákoncentrálok, mert olyan finomságok lesznek, mint bögrés-mikrós kakaós süti meg kakaós palacsinta...