2012. július 3., kedd

Anyagok és az etsy

 No hát, már régóta érett bennem egy poszt a csodás amerikai anyagokról, amelyeket az etsy-ről rendelek. Összegyűjtöttem pár képet a jelenlegi kedvenceimről, illetve néhány tapasztalatot a rendeléssel kapcsolatban.
 Eddig még egy eladóban sem csalódtam, a többség gyorsan és kedvesen válaszol az üzenetekre, precíz és türelmes, sőt, extrán segítőkész. Nem egyszer fordultam különleges, nehezen fellelhető anyagok kapcsán egy-egy eladóhoz, még olyan esetben is, ha nem alapanyagot árult az illető, hanem késztermékeket. Megfogott egy anyagminta, amit az adott termékhez használt és bátorkodtam rákérdezni, esetleg akad-e még neki otthon egy kis darabka és ha szépen kérem, nem adná-e el. Hihetetlen, hogy semmi irigység, elutasítás nem ért még. Sőt, ilyen választ is kaptam: megnéztem, nincsen már. Elmentem a méteráruba is, hogy rákérdezzek, van-e még belőle, de sajnos nekik sem volt. Őszintén: egy magyar alkotótárs mikor tenne ilyet magától, önzetlenül a másikért?
 Ezekért a sütisekét odáig vagyok! Számtalan gyönyörűség leledzik, olykor órákat nézelődöm különböző kulcsszavakra keresve az oldal végeláthatatlan kínálata közt.
 Újabban pedig rákaptam a "bundle"-ök vagy "fat quarter" szettek böngészésére, ugyanis remek időtöltés letöltögetni a képeket és paintben egymás mellé pakolgatni őket, hogy megnézzem, hogyan is festenének együtt, no de ahány monitor, annyi szín, a postásbácsi által hozott boríték pedig okozhat meglepetéseket. Az egy kollekcióból való darabok esetén viszont biztosra mehetünk!

 Az áfonyásokat tegnap párosítottam (természetesen egy boltban nem fellelhető a kettő), ugyanez a helyzet a sült krumplis-hamburgeressel. Na meg úgyis csak csorgatnám magam és mások nyálát, ha előkapnék egy ilyen neszit a táskámból.

4 megjegyzés:

 1. Micsoda szupi anyagok! =) Hát igen nem biztos hogy itthon ilyen jófej lenne mindenki... :S Viszont én már volt hogy vásároltam más alkotónak ezt-azt, mert megkért és elpostáztam neki. =)

  VálaszTörlés
 2. Timi <3, annyira jó, hogy így olvasol, én is lesem a blogod, most már kiteszlek az oldalsávba, csak mióta új a blog, nem jöttem rá, hogyan kellene, meg időm sem volt rájönni...

  No igen, azt kifelejtettem, hogy tisztelet a kivételnek!!! Te ilyen ritka jó fej vagy! :D

  VálaszTörlés
 3. Szia! Már régóta követem a blogod és a FB oldalad.
  Tetszik, amit csinálsz. Szeretnélek ezért egy blogos-díjjal meglepni, remélem tetszeni fog. :) Itt megtalálod a részleteket: http://srhandmade.blogspot.hu/2012/07/dijat-kaptam.html

  Üdvözlettel: Anita

  VálaszTörlés
 4. Kedves Zizou!
  Nagyon jó volt olvasni a soraidat. Jó tudni, hogy vannak még ilyen kedves, segítőkész, önzetlen eberek, csak az a kár, hogy nem itt, kicsiny országunkban... Itt is van biztosan pár ilyen ember, de valahogy nem találtam még rájuk...:) Én akkor döbbentem meg, amikor egy foltos találkozón tágra nyílt szemmel, kételkedve fogadták, hogy odaadtam a szabásmintát, és elmondtam, hogyan készült a táska. Nagyon örülök a bejegyzésednek! Ez úton szeretnék gratulálni a munkáidhoz, nagyon szépek! :)

  VálaszTörlés