2014. április 29., kedd

Április vége

Lassan a negyedik hónap is eltelt az évből, hihetetlen....:(

 Mai reggelim: Update zsemle, light mozzarella, Delma light vaj, jégsaláta majd benyomtam egy doboz Pilóta vaníliás karikát aztán kb. egész délelőtt rosszul voltam....:(
 Ebédre vittem a mogyoróvajas csirkemellet Update tésztával.
 Uzsira egy almát ettem.
 Reggel egy Norbi Update pékséges zacsi fogadott az asztalomon. (tegnap szóban mondta Eszti, hogy boldog névnapot, utána még pár kolléga) Esztire gyanakodtam, de épp telefonált....amikor letette, megkérdeztem, hogy hát ez? Tőled????? de csak mosolygott.....mondom Te szoktál arra jönni a pékség felé, erre ő: hogy nem csak, más is....na mondom akkor belelesek, péksütire tippeltem. Közben meg annyi minden tartós finomság volt! Kaptam tőle egy meggyes müzliszeletet, egy étcsokis és egy pisztáciás-fehércsokis marcipántallért.
 Valamint egy táblacsokit, amit még nem is láttam, pedig követem az Update újdonságokat, de erről még csak nem is hallottam, hogy készülőben volna....annnyira örültem Neki. Olyan figyelmes, mert persze, hogy Ő volt, szabadkozott, hogy tegnap kellett volna, de elfelejtette meg megérdemlem. :)))) Annyira kedves lány, nagyon szeretem!
 Pati kolléganőmnek holnap lesz a szülinapja, összedobtam Neki egy kis apróságot tegnap este, még be kellene csomagolni. :) Remélem, örülni fog Neik!
 Egy kis idézetes mini textil kép.
 És pár általam textillel behúzott gomb.
Ma túlóráztam másfél órát, mire hazaértem, teljesen elment a kedvem a futástól, úgyhogy ma sem mozogtam. :( Hulla fáradt vagyok, agyilag zokni és még irány az ajándékcsomagolás, hajmosás. Főzni is akartam, de hát hiába, 24 órából áll egy nap.

2 megjegyzés:

 1. :(( Sajnálom :((
  pilótát meg ne tarts magadnál, ne legyél rosszul :( ezt ismerem, milyen :(

  pusziii

  VálaszTörlés
 2. Hajrá, hajrá, kitartást :) !!!!

  Tényleg nem beszólás vagy nem tudom, csak szeretném leírni a véleményem. Nagyon sokszor olvasom nálad az Update-es dolgokat, amivel alapjába véve nem is lenne gond, viszont nagyon sokról olvastam már (pl. Update1-es kakaóscsiga), hogy ugyanannyi kalória van benne mint minden más "sima" bolti cuccban. Próbáld ki a durum tésztát, isteni finom, és szinte nem is hizlal :) .

  Érdemes szerintem nem csak az Update-es dolgokat kipróbálni, hanem más "nem-update" dolgokat fogyasztani :) . Nem vagyok egyébként a Norbi ellen, mert biztos sok jót kitalált már, de én félek használni az ő termékeit, mert nagyon sok rosszat hallottam róluk :(

  VálaszTörlés