2014. április 1., kedd

27. Zavar

Sok-sok minden. Például, hogy feszülnek a ruháim, hogy van egy rakat, ami rám sem jön. Hogy spinningen állandóan felcsúszik a felsőm, és közben húzogatom lefelé, mert kilátszik a derekam, hasam. Zavar, hogy nem tudok ellenállni az édességeknek, és hogy már április van, de majdnem ugyanott toporgok, mint januárban.

 Reggelire ugyanaz volt, mint tegnap.
 Tíz óraira egy alma és egy mandarin.
 Ebédre paradicsomos káposzta, sült virsli.
 Íme a marha szar fotó a nagyon szép új Adidas felsőmről, amit pénteken említettem. Motivációs, mert a pocimon feszül.

 Reggeli utáni nasi: Milka keksz
Vacsira spinnng előtt Dörmi Mackót ettem, sokat. :(( Spinning után Béla megkérdezte, hogy "Hogy van az Te lány, hogy neked ez ilyen jól megy? Akármikor odanézek, tökéletesen csinálod, Rád mindig lehet számítani, ha közben kicsit elbambulnék, odanézek, az tudom, hogy helyén van....." ducsmiztunk még kicsit, most meg rohanhatok hajat szárítani, mert reggelente alig bírok felkelni.

2 megjegyzés:

  1. Senkinek sem megy könnyen :( ... A saját harcainkat magunk vívjuk meg. Nem lehet másra gondolni ilyenkor, mint arra, hogy amit eddig csinálsz, az jó, és eredményes, ha csak kicsit is látszik, de te tudod, hogy helyesen étkezel és a testmozgásra is odafigyelsz. Egyébként, ha hasból akarsz fogyni, azon szerintem a spinning nem nagyon segít, legalábbis én úgy vettem észre, hogy nekem muszáj a hasamat/törzsemet is tornáztatni, különben ott bizony semmi nem fog változni :((( ...

    VálaszTörlés
  2. Köszi!!! Igyekszem megfogadni a tanácsaid. Amikor konditerembe megyek Anyuval, ott szoktam olyan gépeken is edzeni, amin a csípőt kell forgatni, meg apró törzsemeléseket csinálok, nem felülést. De kétségtelenül többször kellene!

    VálaszTörlés