2014. április 3., csütörtök

25.

Isteni finom és egyben laktató reggelim: lenmaglisztes zsemle, 1 nagy tojás rántottának megsütve, tejföl, ketchup, pari, kaliforniai paprika.

 Ittam mellé egy bögre Update kakaót.
 Majd egy kis nasi is belefért. :)
 Tíz óraira szezámos rips-et ettem, keveset, mert kollégáimnak is adtam. Korgott is a gyomrom ebéd előtt rendesen.
Rendeltem: grill csirkemellet, salival, zöldfűszeres öntettel. A fele húst nem bírtam megenni, pörcögött vagy nem tudom, mi baja volt, de nyersnek nem láttam, mégis ropogott, mint egy retek. Uzsira egy Golden almát ettem, spinning előtt vacsira pedig körözöttet pár szem koktélparival. Úgyhogy most hazaérve az edzésről iszonyatosan korog a gyomrom. Jól fogok aludni és éjszaka zsírbontás lesz, ez tuti. :) Ahogy beléptem az ajtón, megéreztem amúgy, hogy a párom palacsintát sütött. Kettőt félre tett nekem, reggelim lesz majd a steviás Update kakaóval. :)

5 megjegyzés:

  1. Kitartást, hajrá, hajrá :) !!!
    Én lenmagos kenyerekből szoktam szendvicset csinálni reggelire-tízóraira-vacsira, az is isteni finom :3 ...

    VálaszTörlés
  2. Kösziiiiii! :) És hol veszel lenmagos kenyeret? Abba a magok bele vannak szórva vagy lenmaglisztes a tészta is? Mivel szoktad megtölteni?

    VálaszTörlés
  3. Igazából ezt a Molke aktív kenyeret veszem, nálunk az egyik pékség árulja, de ahogy rákerestem neten lehet még itt-ott találni.
    Maga a kenyér egy viszonylag egyszerű barnakenyérnek néz ki, azzal a különbséggel hogy tele van mindenféle maggal (lenmagokkal, rozspehellyel, búzapehellyel, zabpehellyel, pirított búzával, pirított árpával, szezámmaggal, köménymaggal, és nagyon sok fehérje van benne!), a szénhidráttartalma, pedig FELE, tehát 100g-ban 50g széndhidrát van csak. Általában kenek rá egy kis kókuszolajat (néha ez elmarad), teszek rá felvágottat (csirkemellsonkát), meg mindenféle zöldségeket, esetleg sajtot.
    A tegnapi nap folyamán egyébként óriási elhatározásra jutottam (ismét, sokadszor), méghozzá arra, hogy amennyire csak tudom kerülni fogom a csokit ... Borzalmas, de muszáj, mert úgy érzem, hogy attól is hízok (meg el kellett kezdenem szedni egy gyógyszert, és annak mellékhatása ként, bár arra most szedek egy étrendkiegészítőt, hogy ne legyen gond, remélem segíteni fog, de a gyógyszert már két hónapja szedem ... :-/ ... )

    VálaszTörlés
  4. Köszi! :) Milyen sűrűn eszel csokit és mennyit? Biztos, hogy a teljes tiltás a jó? Vagy ha vennél steviával/maltittal készült csokit?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát naponta egyszer biztos eszek... Van, hogy fél táblát, van hogy egy sport szeletet, változó. Sajnos muszáj a "teljes" tiltás, mert így egyhelyben stangálok, és ha nem ennék - szerintem - gyorsabban menne a fogyás.
      Sajnos sehol se láttam felénk steviás csokit, pedig jó lenne :( ... gondolkodtam a cukorbetegesen is, de az meg marha drága T_T ...

      Törlés