2014. április 27., vasárnap

1. Névnapozás

Ma van a névnapom és nem vagyok boldog a mérlegelés láttán. :( Rosszul érzem magam a bőrömben, állandóan leliismerefurdalásom van az evés kapcsán, folyamatosan a kajára gondolok. Ezt még megehetem? Nem volna helyes, jó, de megérdemlem, most ezt miért kellett?, nem lehetek ilyen gyenge jellem.

MIÉRT?

Miért van az, hogy régen fél évet bírtam rendületlenül, büszkén, élvezve, lemondások nélkül? Talán mert az volt az utolsó szabad nyaram? Mert szó szerint szabadnak éreztem magam? Mert Eszterhez járhattam spinningre, mert Zsófi szigorú és hiteles példa volt előttem, mert annyit varrtam, amennyit csak akartam, mert igazán boldog voltam?

Sokat gondolkodom mostanság az élet nagy kérdésein, talán túlságosan is sokat.

1. Mindenem megvan: van munkám, amit most már imádok, persze van, amivel nem vagyok megelégedve, de alig végeztem az egyetemen, máris elhelyezkedtem, még a diplomám sem volt a kezemben. 

2. Van egy csodálatos párom, akivel szeptemberben lesz 8 éve, hogy együtt vagyunk, igazán harmonikus kapcsolatban. Aki támogat, aki segít, akire bármiben és bármikor számíthatok.

3. Szerető családban nőttem fel, a szüleim nagyon szeretik egymást, ez látszik. Van egy öcsim, aki nélkül fele ennyit nevetnék, igazi humorzsák. 

4. Vannak madaraink (hullámos papagájok), ami nagy vágyunk volt Imivel, és nem rég meglepett kettővel is. 

5. Saját lakásom van, amit a szüleimnek köszönhetek. Igaz még pár évig törlesztjük egy részét, illetve fizetjük a NAV illetéket részletre, de megúsztuk a hitelt és itt Budán, gyönyörű környezetben lakunk. Imi teljesen olyanra újította fel, ahogy megálmodtuk. Apa csodás konyhabútort is csináltatott.

6. Megyünk repülővel Dortmundba a nyáron, aztán Apáékkal buszos útra Franciaországba. Veszek majd ki egy hét szabit, amikor tudok járni Eszteremhez spinningre és orvosi vizsgálatokra is talán. Évi barátnőmet eljegyezték, így jövőre remélem, megyünk esküvőre. :)

Akkor tulajdonképpen mi is nincs rendben az életemmel? Kicsivel több, mint egy éve elkezdtem dolgozni és ott megtört valami. Sok mindenen keresztül mentem ez alatt az idő alatt és több, nem pitiáner betegségemre is fény derült. Amire oda kellene figyelni. Ami miatt pontosan kiszámított étrendet kellene tartani mellőzve a finomított szénhidrátokat. De nem tartom. Híztam 10 kilót szeptember óta, 2-3 kilót ingadozik a súlyom január óta pár hetes periódusokban. Közben Anyánál is kiderült valami, műteni kell majd májusban.

Ma itthon van velem Imi, ami ritka, mert vagy dolgozik hétvégén, vagy hazautazik és otthon építkezik. De ma van a névnapom és meghívott moziba. Választhattam filmet is. Most a kis lelkem valamiért erre vágyik és Ő el is visz: https://www.youtube.com/watch?v=GQn-ITj6Cs8
"6 éven aluliak számára nem ajánlott" na ezen nagyon felröhögtem....

Szóval ma megyünk, annnyira várom és kaptam Tőle parfümöt, Anyáéktól pedig kettő csini cipőt. :)


Ezt a két rucit vagyis inkább felsőt pedig Kínából rendeltem, darabonként 2300 Ft-nak megfelelő USD-ért, postaköltséggel együtt. Imádom a csipkét, varrásnál is mindig használtam, annyira romantikus, pont mint az én álmodozó lelkem. :)Már csak bele kellene fogyni. Így is rám jön, de állhatna sokkkkkal jobban.

Azt azért leszögezhetjük, hogy így sosem fogok festeni benne, mint a koreai csaj. :)





4 megjegyzés:

  1. Boldog Névnapot :) !

    Az apróságokért is hálásnak kell lennünk, ahogy az apró eredményeket is meg kell ünnepelni :)

    Néha egyébként érdemes picit változtatni a dolgokon, ha úgy érzed hogy nem akar mozdulni a súlyod. Én pl. májustól futok :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi :)!

    Így igaz, pozitívan kell gondolkodni! Most pl. élvezzük a mai napsütéses jó időt. Már voltam futni reggel. :) Hajrá Neked is májustól!

    VálaszTörlés
  3. Óóóó, akkor az nagyon király ^^! Ügyes :)

    Egyébként szép színes, tavaszias lett a blogod is :)

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy tetszik, akkor Te észrevetted a változást, de szuper! Sokat dolgoztam rajta...:)

    VálaszTörlés