2014. január 27., hétfő

Reggeli + tízórai


Nos hát azt ötöltem ki, hogy reggelire a "régi szép idők" emlékére, (amikor müzlivel indítottam a napot, túrórudi volt tízóraira és mellette fogytam, nem éheztem ki más édességre, persze ebédre zöldség volt husival, uzsira alma, vacsira körözött zöldséggel) a következőt fogom reggelizni.


 Egy kis pohár natúr joghurt, 30 g Nestlé fitness gabonapehely + 10 g aszalt cserkó+meggy kombó. Annyira örültem, hogy a sok cukros-olajos-tartósítószeres aszalt gyümölcs mellett rátaláltam erre a kettőre, ami a gyümölcsön kívül semmi mást nem tartalmaz!


Nagyon jól esett, savanykás volt, egyáltalán nem az az érzésem volt, hogy nagyon cukros valamit eszem. :)


Tízóraira alma volt. Ebédre tejfölös-káposztás sertéshusi.

Vacsit meg elszúrtam, meg úgy az egész elmúlt hetet. Egyfolytában falási rohamok törtek rám, visszaszedtem,a mit leadtam sajnos. :( Szerintem sem vagyok normális....

Olvasom a könyvet ezerrel, majd írok róla egy postot, de még nem jutottam odáig benne, ahol azt taglalja, hogyan lehet leszokni a zabálásról, cukorról....egyelőre azt fejtegeti, miért alakul ki függőség a cukros, sós, zsíros ételek esetében, illetve miért vágyunk utánuk és miért akarunk belőlük egyre többet.

2 megjegyzés:

  1. Az aszalt gyümölcsökkel nagyon kell vigyázni, ugyanis rengeteg cukrot tartalmaznak :S ...

    VálaszTörlés
  2. Igen, Igyekszem egyszerre keveset enni belőlük. Viszont mégis csak gyümölcs, természetes cukortartalommal, még ha nagy koncentrációban is az aszalás következtében.

    VálaszTörlés